Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie meteorologica autonoma.

informer

Postări Recomandate

Acum 4 ore, cipcirip a spus:

Va bate vantul direct in padelele de pe marcile tensometrice ?  Nu e nevoie de protectie contra ploii ?

Da. Sper sa nu fie probleme cu ploaia.

Tot dispozitivul intentionez sa-l inchid intr-un fel de cusca cu grilajul suficient de rar incat sa nu impiedice vantul dar suficient de des sa impiedice pasarile... eventual pun si o "palariuta" in partea de sus... :). Mai departe electronica sper sa fie inchisa etans, surubaraia este din inox, peste fire am sa mai dau cu "latex" din ala care-i si pe celulele de sarcina... vedem in timp daca-i suficient.... 

Acum 4 ore, yo7lhe a spus:

Cum calibrezi anemometrul?

Am calculat io niste forte dar nu cred ca scap de plimbatu` cu masina... :rade:.

image.thumb.png.668903f86eb743017315b5dcc3b6affa.png

Editat de informer
Link spre comentariu

Sarcina admisa pe celule este de 100g cu un maxim absolut admis dublu.

Suprafetele sunt calculate pt. o viteza a vantului in jur de 120km/h la o forta de 1N (--> 100g).

Daca vantul o sa depaseasca viteza la care exercita o forta mai mare decat suporta celulele atunci anemometru` asta o sa fie ultima mea problema... :rade:

In rest sigur c-o sa am grija sa nu-l scap si sa nu-l lovesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări