cipcirip Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Salut. Va bate vantul direct in padelele de pe marcile tensometrice ? Nu e nevoie de protectie contra ploii ? Link spre comentariu
yo7lhe Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Super tehnologie. Ai investit ceva in "jucarii", si nu doar financiar. Cum calibrezi anemometrul? Vre-un chitibus sa nu il pimbi pe capota masinii? Link spre comentariu
informer Postat Aprilie 26, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2020 (editat) Acum 4 ore, cipcirip a spus: Va bate vantul direct in padelele de pe marcile tensometrice ? Nu e nevoie de protectie contra ploii ? Da. Sper sa nu fie probleme cu ploaia. Tot dispozitivul intentionez sa-l inchid intr-un fel de cusca cu grilajul suficient de rar incat sa nu impiedice vantul dar suficient de des sa impiedice pasarile... eventual pun si o "palariuta" in partea de sus... . Mai departe electronica sper sa fie inchisa etans, surubaraia este din inox, peste fire am sa mai dau cu "latex" din ala care-i si pe celulele de sarcina... vedem in timp daca-i suficient.... Acum 4 ore, yo7lhe a spus: Cum calibrezi anemometrul? Am calculat io niste forte dar nu cred ca scap de plimbatu` cu masina... . Editat Aprilie 26, 2020 de informer Link spre comentariu
cipcirip Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 (editat) Cred ca era util sa pui niste limitatoare mecanice in spatele celulelor, sunt sensibile la overload. Editat Aprilie 26, 2020 de cipcirip Link spre comentariu
informer Postat Aprilie 26, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Sarcina admisa pe celule este de 100g cu un maxim absolut admis dublu. Suprafetele sunt calculate pt. o viteza a vantului in jur de 120km/h la o forta de 1N (--> 100g). Daca vantul o sa depaseasca viteza la care exercita o forta mai mare decat suporta celulele atunci anemometru` asta o sa fie ultima mea problema... In rest sigur c-o sa am grija sa nu-l scap si sa nu-l lovesc. Link spre comentariu
cipcirip Postat Aprilie 27, 2020 Partajează Postat Aprilie 27, 2020 De lovituri imi era teama... In rest, perfect ! Felicitari ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum