Vizitator upt_student Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 Salut. AS vrea sa imi construiesc o statie de amplificare de 600w pt sufletelul meu. As vrea sa mai imi cumpar si boxe care sa totalizeze puterea debitata de statie. As vrea sa stiu ce presupune acest proiect si cat m-ar costa piesele,. puteti sa imi recomandati o schema electrica pt statie si eventual pt sursa de tensiune? si daca stiti ce boxe sa iau va rog sa imi recomandati cateva modele. bani nu constituie o problema deoarece oricum nu ii am acum... o sa le iau pe parcursul anului ce vine, deci proiectul este o investitie de timp rabdare si bani... nu e urgent. cunostiintele mele de electronica nu sunt foarte stufoase dar citesc mult si pana la urma o sa fiu capabil sa inteleg cam tot ce misca intr-o statie, dar pana atunci am nevoie si de ajutorul vostru. MUltumesc anticipat Te rog sa fii mai atent la titluri, suntem forum de electronisti si trebuie sa ne exprimam ca atare. EDIT - sorteh. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Cam mare puterea ptr. un suflet. :smt003 Poate nu ar fi rau sa incepi cu ceva usor, dupa ceva experienta capatata poti sa te ''arunci'' si la puteri mari, altfel vei strica multe piese, timp si bani.Parerea mea e ca mai bine iti cumperi ceva de firma daca nu ai experienta in electronica.Bafta! Link spre comentariu
matzah Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 sau poti cumpara un kit gen ipa400-ipa800 si asta ar simplifica destul de mult constructia. totusi mai ramane problema unui traf capabil de asa ceva si gramada de condensatori ce ar trebui sa totalizeze un ceva de genu 2x40000uF. vor fi oricum cheltuieli mari. foarte preferabil sa cumperi un kit cu finalii deja imperecheati decat sa cumperi 4-5-6 perechi de finali si sa faci asta singur. De semnalat ca la ampuri de genu, o greseala in constructie duce la cel putin cateva piese arse, iar finalii pot avea prostul obicei sa nu se arda la bucata ci la gramada. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum