Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

usa pliabila din lemn-solutii

dan_b11

Postări Recomandate

Va salut,

Am nevoie de o solutie pentru o usa in apartament. Doresc sa fie o usa pliabila in doua parti din lemn/mdf(exclus plastic, gen acordeon) dimensiune standard 90/205 cm. Eu am gasit ceva gen Porta Door(sper sa nu se considere reclama) dar pretul e cam piperat(1200 ron) plus un termen de asteptare de vreo doua luni(unde le comanda de dureaza atata……. ). In rest nu am gasit pe net decat acordeoane de plastic care...…..

Daca are cineva acasa sau si-a facut cineva cu ceva chituri de acest gen, rog sa-mi dea un link sau ceva. Intreb de kit-uri pentru ca pentru usi glisante cam gasesti tot ce iti trebuie si le poti face acasa(chiar am facut una pentru un dulap si urmeaza sa mai fac una) insa pentru o usa de tip pliabila nici macar nu stiu ce sisteme sa caut.

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• q_acdc

1

• dan_b11

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

La mobilier cauți "Sistem Concertina"...

La uși de casă e mai mult o chestiune de îndemânare, să scoți dintr-o foaie de ușă, ce-ți dorești. Putem dezvolta, dacă vrei... Restul e banal.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări