Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar sursa de alimentare Fujitsu Siemens E5615 270W PSU, 24 pin ATX, compatibil cu calculator Fujitsu Siemens Esprimo E5915, E5916, E5615, E5616, E5710

nostromo

Postări Recomandate

Cumpar sursa de alimentare Fujitsu Siemens E5615 270W PSU, 24 pin ATX, compatibil cu calculator Fujitsu Siemens Esprimo E5915, E5916, E5615, E5616, E5710. Ma intereseaza un pret rezonabil . astept oferte.Pot sa ofer la schimb una defecta sau daca vrea cineva sa o repare contra cost , nu am cu ce s-o repar si nici nu vreau sa-mi bat capul . Astept oferte de pret rezon.

Sursa de alimentare Fujitsu Siemens E5615 270W PSU, 24 pin ATX, compatibil cu calculator Fujitsu Siemens Esprimo E5915, E5916, E5615, E5616, E5710.jpg

IMG_20191006_201548.jpg

Editat de nostromo
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nostromo

14

• zsjkuki

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 1 minut, zsjkuki a spus:

La Samwise.ro sunt calculatoare incomplete cele HP în carcasa mica, culcata au astfel de surse.

(Nu vroiam sa sune reclama) 

Multumesc , dar nu stiu daca se potrivesc ca prindere si dimensiuni , poate doar sa iau unul incomplet cu totul . Ma gandesc ca poate are totusi cineva !

Link spre comentariu
Acum 1 oră, miticamy a spus:

Pune niste poze clare cu componentele de pe placa/ placi. Daca faci rost de sursa nu o da pe aceasta, pot incerca sa o repar, gratis (adica manopera zero).

Ok , multumesc de oferta . O sa pun si niste poze ..........dar nu stiu cand .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări