Stefan Postat Noiembrie 5, 2019 Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 (editat) Cumpar 2 bucati (minim) digiti 7 segmente dublii (sau 4 simpli), adica asa ceva dar de dimeniuni mari. Culoarea: rosu / verde si cat mai vizibil de la 20-30m pe timp de zi Inaltime x latime digit: aproximativ 350mm (intre 300 si 400mm) x 175mm (intre 150mm si 200). Nu conteaza cum sunt conectate segmentele din punct de vedere electric sau daca sunt cu LED-uri individuale, banda LED, module LED ... Conteaza insa ca LED-urile sa fie putin mai sus de calitatea aliespress, adica nu vreau LED la 0.2 bani bucata. Manufactureaza cineva asa ceva? Sau am sanse sa gasesc pe undeva? Cine nu a inteles ce doresc ii pot trimite detalii, desi nu prea vad ce nu e de inteles, pe privat. Cam asa vreu sa arate, dar nu am nevoie si de punctele pentru secundar. Editat Noiembrie 5, 2019 de Stefan Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 6, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 Inteleg ca nimeni nu se baga la o asemenea chestie "complexa". Anuntul o sa mai fie valabil cateva zile! Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Noiembrie 6, 2019 Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 simpli nu vrei , am ceva destul de mari 122x90 rosii Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 6, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 Multumesc domnule Florin dar din pacate sunt mici pentru ce am nevoie. Orium e bine de tinut minte poate pentru o aplicati viitoare de ceas. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 6, 2019 Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 (editat) Cred că ceva de genul ăsta te interesează....https://shop.evilmadscientist.com/productsmenu/107 Cam scumpe.....altfel mi-ar fi plăcut şi mie. Editat Noiembrie 6, 2019 de validae Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 6, 2019 Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 Se pot face din barete LED ,din alea ce se folosesc la reclame de firma sub litere , sunt in jur de 10-12cmm ,la 12V ,daca sunt mici se pot pune la rand si 2-3 pe parte segment ,iese cifra si de 1metru..... sunt si rezistente la apa.... Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 6, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 @Усилитель am idee cum și cu ce se poate face dar nu timpul și materialele necesare (nu la LED-uri mă referire). De aici este prima poza https://www.sparkfun.com/tutorials/47 și de acolo scris in anunț de "module LED". Exista și alte variante mai simple sau mai complexe și desigur cu rezultate mai bune sau mai puțin bune. @validae sunt interesante acelea dar și eu cred că sunt cam scumpe, 75$ per digit eu consider că e cam mult. Mai găsisem și eu unele similare dar nu am găsit poze pentru a vedea cum luminează. Pasul următor, dacă nu o să găsesc pe cineva dispus să facă așa ceva, e să apelez la o firmă de reclame luminoase (sa vedem dacă mă bagă în seamă). Dacă rezolv cu materialele mecanice (achiziție și debitare) partea cu ledurile o fac eu fără probleme. Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Acum 13 ore, Stefan a spus: Multumesc domnule Florin dar din pacate sunt mici pentru ce am nevoie. Orium e bine de tinut minte poate pentru o aplicati viitoare de ceas. iti dau 4 bucati si fa-mi si mie un program pt. ceas cu arduino si rtc ca eu chiar nu am timp 2 Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 11, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2019 @Florian Ciobanu rezolvam când ne vedem. M-am jucat sâmbătă cu ceva mai mic Anunț inca valabil pentru câteva zile! Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 (editat) UP! Astăzi am primit de la @Florian Ciobanu niste afișaje super faine. Mulțumesc domn Florin și rămân dator! Editat Noiembrie 18, 2019 de Stefan Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Noiembrie 19, 2019 Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 sa le folosesti cu spor Link spre comentariu
Postări Recomandate