Vizitator edytzul Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Salutare! Am primit de curand un lg xc102 mini combina, pe orice varianta as incerca; radio, cd, aux, am un volum foarte mic in boxe...am verificat boxele si sunt functionale perfect, am incercat cu casti si sunetul este foarte puternic. O parere de unde sa incep sa verific sau sa schimb? Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 (editat) Sa nu cumva sa fi ramas in comanda -20db pe etajul final (daca este dotata cu asa ceva)... Desi la marea majoritate etajul final este atenuat prin divizor rezistiv la iesire pina la nivel de iesire casti (putine au amplificator de casti dedicat). Ia-o pe etaje, pina in volum si dupa, vezi ce si cum. Editat Noiembrie 4, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Acum 1 oră, edytzul a spus: Salutare! Am primit de curand un lg xc102 mini combina, pe orice varianta as incerca; radio, cd, aux, am un volum foarte mic in boxe...am verificat boxele si sunt functionale perfect, am incercat cu casti si sunetul este foarte puternic. O parere de unde sa incep sa verific sau sa schimb? Multumesc! Pe căști poți regla volumul ? Link spre comentariu
Vizitator edytzul Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Chiar acum, Faust2018 a spus: Pe căști poți regla volumul ? Da, am verificat p7905 alimentarea etajului si pini 13,14,15 am 1,4 v in loc de 35v. din cate am mai gasit pe net solutia ic902 sau d941. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Daca ai, pune o schema. Link spre comentariu
Vizitator edytzul Postat Noiembrie 5, 2019 Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 La 04.11.2019 la 5:17, DjLeco a spus: Daca ai, pune o schema. Salut, nu am schema... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum