Electron Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 Cum pot face sa-mi mearga placa de sunet in Vista? Creative-ul nu are de gand sa faca drivere pentru Vista la SB Live 5.1......Am modelul mai vechi de Live, nu cel pe 24bit. Link spre comentariu
Vizitator andrei_art Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 driverul vechi pentru xp nu merge??...azi am instalat la un prieten pe vista driverul la o placa creative ct4750... si merge destul de bine... nu a dat erori la instalare sau alte prostii. :yawinkle: Link spre comentariu
Yo4You Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 hahaha acuma vedeti si voi ce inseamna WVISTA atentie momentan nu are suport ptr nici un driver creative 5.1 7.1 deci :cry: tot la xp sp2 stam. Link spre comentariu
Electron Postat August 30, 2007 Autor Partajează Postat August 30, 2007 Am rezolvat. Am facut un update de Windows si am downloadat LiveDrvUni-Pack(ENG).exe de la Creative care e pt XP. La prima instalare nu a vrut sa mearga, la a doua i-am dat sa instaleze cu recomandarile Vistei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum