Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Solicit ajutor realizare cutii din lemn

victordascalescu54

Postări Recomandate

Am nevoie de un atelier de tamplarie in Bcuresti sau aproape, pentru a realiza o serie de casete din lemn cu dimensiunea de 15x30x35 cm. Pentru seria zero pun la dispozitie lemn uscat sub forma de frize. am nevoie de imbinare la 45gr sau in coadă de rândunică. Astept sugestii.

Multumesc anticipat

Editat de validae
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• victordascalescu54

8

• ahegyes

1

• 2 luni mai târziu...
Acum 6 ore, ahegyes a spus:

Cat de mare e seria (un numar mai precis de cutii) si din ce lemn se doreste a fi realizate?

Avem seria zero de 4 buc dupa care, daca obtinem contractul, vor fi circa 50 buc lunar.

Se executa din lemn de maslin pe care-l furnizam noi din Italia sub forma de frize uscate.

Va multumim pentru interes.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
La 28.01.2020 la 6:45, victordascalescu54 a spus:

Avem seria zero de 4 buc dupa care, daca obtinem contractul, vor fi circa 50 buc lunar.

Se executa din lemn de maslin pe care-l furnizam noi din Italia sub forma de frize uscate.

Va multumim pentru interes.

Ai rezolvat?

Link spre comentariu
Acum 3 minute, nomikos a spus:

Ai rezolvat?

Nu am finalizat inca operatia, astept cu interes o colaborare, materialul l-am aprovizionat.

Link spre comentariu

Prin material înțelegând profilul din secțiune realizat sau doar materia primă, scândură... ?

Finisajul dorit care e?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 24 minute, nomikos a spus:

Prin material înțelegând profilul din secțiune realizat sau doar materia primă, scândură... ?

Finisajul dorit care e?

Sunt frize cu sectiunea de 24x160x600-800 mm care trebuie profilate in masina de 4 fete sau trase la grosime si profilate pe canturi dupa care se face o inbinare la 45 gr. finisarea poate fi cu ulei sau nefinisat dar imbinarea trebuie sa fie perfecta ca si dimensiunea interioara. Practic este o rama cu dimensiunea interioara de 250x260 mm

Sectiunea ramei este de 20x150 cu holkerul la raza de 12 mm Cutia nu are fund sau capac.

EXE sectiune.pdf

Link spre comentariu

Știu ce vrei să obții, procesul tehnologic este complicat, dar rezultatul este impecabil.

1. Se îndreaptă în plan și se scot două fețe în unghi de 90 grade la abricht.

2. Se rectifică în cote la rindea de grosime.

3. Se prelucrează raza și falțul la mașină de frezat verticală.

4. Se rectifică fețele la mașină de smirgheluit panouri la 80-120 granulație.

5. Se taie profilul la unghi de 45° in cotele din proiect.

6. Se pregătește si premonteaza carcasa desfășurată cu bandă adezivă, se adeziveaza și se împăturește, respectând unghiurile, planul de montaj.

6. Urmează întărirea. Se desface din banda de mascare și se trece la pregătirea pentru uleiat, lăcuit. Urmează un proces delicat, care implică rotoorbital, granulații succesive până la burete abraziv cu granulație de minim 240.

7. Se suflă bine piesa și se trece la primul strat... De aici incepe arta.

Rezultatul este impecabil. Trebuie să îți iasă fără erori, la nivelul a zecime de mm la șubler...

Prețul? Aici trebuie discutat. Depinde...

O să-ți arăt un rezultat, ca finisaj, obținut prin uleiere. Așa îmi ies mie. Pui obrazul pe ea, și se simte ca mătasea.

www.imagehousing.com/image/background/1457902

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 32 minute, nomikos a spus:

Știu ce vrei să obții, procesul tehnologic este complicat, dar rezultatul este impecabil.

1. Se îndreaptă în plan și se scot două fețe în unghi de 90 grade la abricht.

2. Se rectifică în cote la rindea de grosime.

3. Se prelucrează raza și falțul la mașină de frezat verticală.

4. Se rectifică fețele la mașină de smirgheluit panouri la 80-120 granulație.

5. Se taie profilul la unghi de 45° in cotele din proiect.

6. Se pregătește si premonteaza carcasa desfășurată cu bandă adezivă, se adeziveaza și se împăturește, respectând unghiurile, planul de montaj.

6. Urmează întărirea. Se desface din banda de mascare și se trece la pregătirea pentru uleiat, lăcuit. Urmează un proces delicat, care implică rotoorbital, granulații succesive până la burete abraziv cu granulație de minim 240.

7. Se suflă bine piesa și se trece la primul strat... De aici incepe arta.

Rezultatul este impecabil. Trebuie să îți iasă fără erori, la nivelul a zecime de mm la șubler...

Prețul? Aici trebuie discutat. Depinde...

O să-ți arăt un rezultat, ca finisaj, obținut prin uleiere. Așa îmi ies mie. Pui obrazul pe ea, și se simte ca mătasea.

www.imagehousing.com/image/background/1457902

Suna frumos ceea ce-mi spui si sunt 100% interesat. Deja pasul 1 este realizat. Incepu-sem si pasul 2 dar masina de grosime pe care o puteam folosi nu era de mare incredere si nu am vrut sa stric materialul si asa greu de procurat. Unde ai atelierul?

Link spre comentariu

Echipat cu ce-ți spun eu, la vreo 3500km de tine. Echipat conform în zonă, probabil că le putem realiza în București, cu niște asociați. O să mă gândesc și revin MP. Astea sunt lucruri care trebuie făcute la nivel contractual clar.

Link spre comentariu
Acum 13 minute, nomikos a spus:

Echipat cu ce-ți spun eu, la vreo 3500km de tine. Echipat conform în zonă, probabil că le putem realiza în București, cu niște asociați. O să mă gândesc și revin MP. Astea sunt lucruri care trebuie făcute la nivel contractual clar.

Da, Bucuresti este OK, sunt de aici.

Contracual, desigur nici nu ma gandeam altfel. 

Acest proiect poate sa aduca pe viitor unele beneficii, eu am investit bani si timp mai ales, dar am destula experienta.

Schimbam detalii pe MP

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări