itzu Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 are cineva tda1940?si la ce pretz Link spre comentariu
Tavi Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 apoi am destule , habar nu am cat costa insa eu mai mult de 10 ron nu il dautotusi nu trimit nici un pachet sub 30 ron :smt006 Link spre comentariu
itzu Postat Septembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2007 mmmmm!!!!!!!pe moment nu stiu ce sa mai cumpar ca sa fac 30sa vad ce mai intraoricum ar trebui sa te scapi de ele ca-s cam vechizic si eucu 3 buc nu am ce faceai cu F in coada sau fara(sau ce diferenta ar fi intre cel cu F la urma si cel fara)pentru detalii prefer mailmultumesc Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 mergi pe la un atelier la tine acolo, sigur gasesti , si nu te mai complici Link spre comentariu
itzu Postat Septembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2007 ok!daca nu gasesc mai vorbimnu m-as scumpi nici la 3buc nici la 5 dar clientul asta e cam scartzar, ba ca vrea sa-l faca ba ca sa nu coste mult, etc.e un tv ceva anii 89-90 si are lipsa sunet, se opreste in 5min ca si cum n-ar avea svcc etc. deci ident la pin 7 daca nu gresesc, lipsa tensiune de 11,4 v Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 goldstar ?lasa-i pinul in aer , va avea zgomot pe pureci dar merge Link spre comentariu
itzu Postat Septembrie 5, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2007 asa e, dar la cautare automata nu se opreste pe post. am incercat din AFTare nevoie de ident si aft pt a se opri pe un post tvin Timis daca are cineva un tda1940, nou sau din demolarimultumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum