Vizitator Idal Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 (editat) Salut. Am dat peste o problema cam bizara. Utilizam un card SD accesat printr-un device USB activ si la un moment dat s-a consumat acumulatorul, deconectandu-se fara a mai avea timp sa apelez la safe remove. Dupa reconectare am observat ca aproximativ jumatate din fisierele de pe disk au disparut iar ulterior incercand cardul cu un alt reader am constatat ca respectivele fisiere au reaparut doar ca de data asta a disparut cealalta jumatate. Cu alte cuvinte in functie de card reader-ul utilizat, am acces la un grup de fisiere sau la celalalt, dar niciodata la toate simultan ?! Ce ciudatenie ! In plus, pare ca s-au "eliberat" vreo 600 de mb pe care probabil ii mai recuperez doar cu recovery software. Aveti idee ce se intampla? Sa copiez ce se poate si sa-i dau format sau exista o alta cale de revenire la normal ? Sa continui cu utilizarea acestui card ? Editat Octombrie 31, 2019 de Idal Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Și eu am un stick USB cu 2 capete, unul clasic, celalalt întra în tel mobil cu android, l-am folosit o singura data, cu un telefon care nu mai e, acum vad ce este pe el și pe PC și pe noul telefon, dar nu pot șterge, formata, de pe nimic, spune a este protejat la scriere, nu reușesc sa anulez protecția, nu are buton fizic, nici în proprietăți nu găsesc ceva buton soft. Cineva idee ? Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Poate ajută ăsta: https://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk Link spre comentariu
skaarj Postat Noiembrie 14, 2019 Partajează Postat Noiembrie 14, 2019 Caută pe cineva cu un pic de experiență în Linux. Cere-i să-ti facă o imagine a cartelei pe care să aplice ulterior programul "ddrescue". Cartela rămâne intactă, toate prelucrările se fac pe imaginea ei. Vezi ce reușești să extragi cu progrămelul ăla că e al naibii de bun. Mai poți apela și la "Active@Undelete", e comoară și ăsta. Porcării ca "getdataback" sau "fast recovery" îți mănâncă zilele și îți scoate cam 10...15% din ce pot ăștialalți doi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 14, 2019 Partajează Postat Noiembrie 14, 2019 Incearca sa salvezi ce se poate de pe el recomand un total commander selectezi sa vezi si fisierele ascunse dupa ce ai salvat ce sa putut instalezi Recuva si cu ala incerci sa recuperezi ce ai pierdut ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum