sesebe Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Deci ai schimbat baretele intre ele si apoi defectiunea s-a mutat cu baretele sau a ramas in acelasi loc (pe aceleasi cabluri)? Eu nu am reusit sa inteleg. Nu poti masura tensiunea direct pe barete? Masori cu bareta aprinsa si apoi masori din nou dupa ce se stinge bareta. Pt usurinta poti lipi 2 firicele subtiri pt masurare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 (editat) Am avut un defect asemanator si de vina a fost unul dintre cele doua SLC2013M. Ca sa vezi daca este defect vreunul dintre ele le schimbi între ele. Eu asa am procedat. Editat Noiembrie 1, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Conectoarele dintre psu si barete fac probleme la seria asta. Trebuie impinse contactele spre interior cu o surubelnita in linie apasand pe lamele de contact dinspre "canalul din plastic" vecin. Sper sa intelegi ce vreu sa spun. Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Mai sigur: se taie firele, se indeparteaza mufulitele si se lipesc firele direct pe regleta. 2 Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 (editat) Acum 1 oră, sesebe a spus: Deci ai schimbat baretele intre ele si apoi defectiunea s-a mutat cu baretele sau a ramas in acelasi loc (pe aceleasi cabluri)? Eu nu am reusit sa inteleg. Nu poti masura tensiunea direct pe barete? Masori cu bareta aprinsa si apoi masori din nou dupa ce se stinge bareta. Pt usurinta poti lipi 2 firicele subtiri pt masurare. Am schimbat baretele intre ele , in ideea ca poate sant leduri afectate . Nici o shimbare .Acelea care se sting primele , le-am pus in locul celor care raman aprinse , si raman aprinse si acestea . Ordinea de stingere este aceiasi . Ca o concluzie personala . SLC2013M au cate doua canale , unde se inchide circuitul de la barete . Sant doua SLC2013M , deci 4 canale . Un singur canal ramane functional . @Florinel TV citat .Nu ai inteles, sunt diode linga conectorul pe placa sursa , nu pe barete Va rog frumos , aruncati o privire pe schema , si spuneti-mi care sant acele diode O sa tai si firele de la conector , sa-mi iasa din grija , cu toate ca am indoieli . Editat Noiembrie 1, 2019 de vergil Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 (editat) Pune o poza cu conectorul partea cu contactele sa-ti fac o editare si-n 10 minute e gata tv-ul. Asta cu taiatul firelor e de-a dreptul rusesca, daca-ti vine vreodata inapoi(??) Lasa slc-ul in pace ca nu-i de acolo. Editat Noiembrie 1, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Conectorul de pe placa sursa , de pe carcasa dysplaiului , si conectorul dintre ele care sant doua de acelasi fel , si pot fi interschimbabile Daca nu se vede bine , fac altele . Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Pe schema sunt 4 tensiuni de alimentare leduri, una de 43V si 3 de 85V. Nu prea are cum sa alimenteze 6 barete. S-ar putea ca doar tensiunile de 85V sa ajunga la cate 2 barete in serie. Si se potriveste, 2 x 13 led x 3V=78V Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 (editat) Acum 7 ore, vergil a spus: Corectez ; sant 7 barete cu led-uri . Am schimbat baretele intre ele , in ideea ca poate sant leduri afectate . Nici o shimbare .Acelea care se sting primele , le-am pus in locul celor care raman aprinse , si raman aprinse si acestea . Ordinea de stingere este aceiasi . Am facut o schita sa aflu cum sant imperecheate baretele . Numerotarea este data de mine , fiindca nu am o schema de conectare a baretelor VF1 43V , merge la o singura bareta nr 7 . Se stinge a doua . VF2 merge la doua barete inseriate , 1 si 2 , se sting primele VF3 merge la doua barete inseriate ,3 si 4 , raman aprinse VF4 merge la doua barete inseriate 5 si 6 , se sting al treilea . Editat Noiembrie 1, 2019 de vergil Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 (editat) Introdu o surubelnita potrivita in linie in canalul din plastic vecin si prin rasucire impinge lamela de contact spre interior la toate contactele atat pe mufa de la sursa cit si pe mufa de la leduri. Editat Noiembrie 1, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Acum 1 oră, yokoono a spus: Mai sigur: se taie firele, se indeparteaza mufulitele si se lipesc firele direct pe regleta. Eu ma refeream la conectoarele mici, cu 2 fire, aflate la capetele baretelor. Link spre comentariu
OLTEANU66 Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Nu va mai chinuiti(degeaba). Cel putin un driver defect (defect tipic). Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Vă multumesc de informatie . Am facut cum a zis @Koko . Tot la fel face , intai se sting doua barete , apoi una bareta , si apoi inca doua barete . Raman doua care nu se sting . In timpul functionarii , pe pinii 15 si 28 , a ci SLC2013M , sant 0,7V . Dupa stingerea baretelor , acolo apare o tensiune de 13/14V . Daca contactele de la conectori nu erau bune , ar fi trebuit ca acele tensiuni de 13/14V ,sa nu apara . Poate gresesc . Ma dispera tv-ul asta . Acum 6 minute, OLTEANU66 a spus: Nu va mai chinuiti(degeaba). Cel putin un driver defect (defect tipic). De fapt ar fi amandoua , dar ca sa le comand (sa vedem de unde) vreau sa fiu sigur . Din cauza asta am solicitat ajutor cu eliminarea protectiei , daca are sau daca este posibil . Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 (editat) Acum 7 minute, vergil a spus: De fapt ar fi amandoua , dar ca sa le comand (sa vedem de unde) vreau sa fiu sigur . Din cauza asta am solicitat ajutor cu eliminarea protectiei , daca are sau daca este posibil . Nu poti anula protecția. Cel putin eu n-am reușit. Ti-am spus mai sus cum sa probezi Editat Noiembrie 1, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Daca amîndoua au probleme ........ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum