Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Free shipping de la TI.com

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 4 luni mai târziu...

Merci @Thunderer

Tot aveam in cos la polonezi o placuta Curiosity HPC si cateva PICe, asa am profitat si de transport moca si preturi mai mici.

La polonezi placuta DM164136 costa 191.13 LEI + 17 LEI transport (momentan nu mai accepta plata ramburs dar orium eu luam cu plata in avans pentru transport mai ieftin ca sunt zgarcit).

La Microchip placuta DM164136 a costat 171 LEI + transport zero, cu diferenta de pret am mai luat 10 PICe

Link spre comentariu

Cum nai... îi convine lui Microchip să expedieze câte un produs in fiecare zi și cu free shiping (TNT Express).

Luni au expediat si ieri a sosit una din plăcuțele curiosity, ieri au expediat si azi cred că sosesc PIC-urile iar peste câteva zile o să mai vină și ultima plăcută.

IMG-20200324-211320.jpg

Editat de Stefan
Link spre comentariu

Au sosit 2 produse din 3 comandate, ambele din UK. Din acest punct de vedere nu am nimic de reprosat pentru ca uneori nici din tara nu vin atat de repede.

Ce nu reusesc sa inteleg e de ce ieri, dupa primirea celui de-al doilea produs, Microchip si-a mai tras niste bani fara sa-mi spuna. Am cerut blocarea platii (Revolut) si am primit banii, totusi nu inteleg cum e posibil daca platisem deja la finalizarea comenzii pe site.

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Stefan a spus:

Prima oară am plăti fix suma din comandă, adica 69.6$. A doua oară au luat ei, fără ca eu să fac absolut nimic, 7.2$.

Suma a doua coincide cu prețul PICelor de la a doua livrare.

Daca este asa, nu Microchip ti-a tras banii. Am avut si eu 2 carduri de credit prepay  in trecut (deci nu erau emise in RO) si timp de cateva luni la orice le foloseam (magazin, cumparaturi internet, benzinarie, etc.) imi bloca dublul valorii tranzactiei. Dupa care dupa cateva zile imi aparea in cont 50% din suma blocata (adica se lua in final doar valoarea trazactiei). 

Cauta pe net sa vezi ca la Revolut multi au avut exact aceeasi problema: se preleva din cont 2 x valoarea tranzactiei si apoi se regla problema. 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări