DANO Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 (editat) PCB pt preamp phono si de linie , 3 etaje SRPP Pretul per pcb 55ron+transport Editat Octombrie 30, 2019 de DANO Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 E gratis? Link spre comentariu
DANO Postat Octombrie 30, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Da, scuze am uitat sa pun prețul :-) Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Asteptam cu interes si alimentarile (scheme si cablaje) Fiind un pasionat al SRPP-ului si unul dintre primii care au construit in anii 80 acest ANZAI, daca am acceptul vostru, v-as sugera niste mici modificari si rafinari. Link spre comentariu
DANO Postat Octombrie 30, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Acum 9 minute, victordascalescu54 a spus: Asteptam cu interes si alimentarile (scheme si cablaje) Fiind un pasionat al SRPP-ului si unul dintre primii care au construit in anii 80 acest ANZAI, daca am acceptul vostru, v-as sugera niste mici modificari si rafinari Am si ceva cablaj pt sursa dar nu e testata încă și nu întra la vanzare :-) dar pot sa dau gratis un pcb de sursa sa testeze la cine o sa cumpere primu o placa pt preamp Tot timpul sunt bine venite micile modificări și intervenții constructive Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 (editat) Acum 53 minute, DANO a spus: Am si ceva cablaj pt sursa dar nu e testata încă și nu întra la vanzare :-) dar pot sa dau gratis un pcb de sursa sa testeze la cine o sa cumpere primu o placa pt preamp Tot timpul sunt bine venite micile modificări și intervenții constructive C3, C15 valori de 1-2 uF preferabil , desigur polipropilena C7, C9, C11, C19, C21, C23 470 uF caliteate audio ELNA, Black Gate sau Muze C5, C4, C17, C17 preferabil styroflex imperechiati 1% sau mai bine Rezistentele din catozi 2w sau 2x1w Obligatoriu un circuit anti RIAA pentru calibrare/verificare (consultati-l pe dl Lazaroiu) Atentie la alimentare filamente si ridicare potential filament, nu legati masa(neg) alimentare filamente la masa montajului. O alimentare pentru anodica da rezultate excelente daca folositi EZ80 la redresare si ECL82 la stabilizare. E de departe superioara ca sunet unei alimentari SS Felicitari pentru cablaje, arata ff bine si sper sa-si faca treaba. Eu am ramas fidel arhitecturii AERIENE. Succes. Editat Octombrie 30, 2019 de victordascalescu54 Link spre comentariu
simson Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Pot sa vin si eu cu o recomandare referitor la alimentarea filamentelor, chiar daca deja fara rost, intrucat circuitul filamentelor exista pe placa : triodele de jos cu catodul la masa sa fie in balon comun cu filament la masa prin priza mediana secundar 2x6,3V iar triodele de sus in balon comun cu priza mediana secundar 2x6,3V la +50, +60V. Iar la ECC82 triodele de jos sa fie comun in acelasi balon la doua canale idem la cele de sus.Stiu ca este dificil de realizat prin traseu dar mai bine cu conductor ptr. filamente. Sa stiti ca la electroni le doare-n cot de estetica si design. - Link spre comentariu
Postări Recomandate