Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Teletech LED32277

zvasile

Postări Recomandate

Remediat defectul in ceia ce ma priveste cu solicitarea mea. Dupa o inspectie amanuntita la microscop a placii de baza am dezlipit procesorul, curatat circuitele de sub procesor, lipit la loc procesorul acum tv-ul functioneaza normal fara sa intervin la alte componente.

Deci telecomanda si joistick-ul nu prezentau nici o anomalie in functionare. Sub procesor se vedea foarte slab o mica coroziune intre pini care dupa curatare cu alcool izopropilic a rezolvat problema.

Multumesc inca o data celor care au venit cu solutii de rezolvare chiar daca unii au facut-o putin cu denigrarea "colegului" care solicita un ajutor. Pana la urma asta este rolul unui forum de a colabora si de ai ajuta pe cat posibil si pe altii.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florea_ctin

7

• iuliantv

4

• sesebe

3

• zvasile

2

vorbiti prostii,chiar azi cu acelasi defect un hitachi 22 cu aceiasi placa ,volumul se ducea la minim ,am comutat de mai multe ori ,,joistik-ul,, si tv-ul si-a revenit ,am dat un sprai de curatare ca sa fie totul ok,daca defectul m-ai revine am sa scot sau sa schimb joistik-ul,am postat pentru ca mi-am adus aminte si nu citise-m cu sa rezolvat

Link spre comentariu
Acum 3 ore, iuliantv a spus:

vorbiti prostii,chiar azi cu acelasi defect un hitachi 22 cu aceiasi placa ,volumul se ducea la minim ,am comutat de mai multe ori ,,joistik-ul,, si tv-ul si-a revenit ,am dat un sprai de curatare ca sa fie totul ok,daca defectul m-ai revine am sa scot sau sa schimb joistik-ul,am postat pentru ca mi-am adus aminte si nu citise-m cu sa rezolvat

Imi rezerv dreptul de a va raspunde politicos fata de ajutorul pe care doriti sa-l acordati altor utilizatori al forumului.

Daca dumneavoastra spuneti ca "vorbiti prostii" vis-a-vis de raspunsul meu la modul de rezolvare a tv-ului nu inseamna ca tot ce ati facut dumneavoastra cu "hitachi 22" trebuie sa fie identic la toate tv care au joistick in speta tv-ul pentru care am solicitat ajutorul sau mai bine zis o opinie.

Ceia ce am expus in rezolvarea tv-ului in cazul meu am si facut ca sa va citez pe dv. cu "vorbiti prostii".

Si pentru a intari ca si am facut cele expuse va recomand sa cititi cu atentie prima mea postare in care la final am spus: 

Citat

Orice opinie mi-ar fi de mare ajutor (pentru a exclude o banuiala).

Va multumesc anticipat pentru eventualele solutii recomandate.

Aceasta banuiala a mea a fost procesorul de la bun inceput dar nu am pomenit de el a fost doar pentru simplu motiv de a nu influenta negativ opiniile ulterioare a celor care mi-ar fi raspuns la postare printre care ati fost si dumneavoastra.

Va las sa credeti ca dumneavoastra ati avut dreptate in opinii (din politete) dar pentru ceilalti colegi sa traga concluzia cea mai buna din toata expunerea mea de la inceput pana la final fata de ceia ce am postat.

Cu deosebita stima si sarbatori cu bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări