Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mufa RC auto

Postări Recomandate

Am o problema cu identificarea la o mufa radiocas auto.

Casul este Toshiba model HC-3844GR- fata detasabila

L'am luat cu mufa LUI cu tot dar... ceva nu se pupa.- adica unde in principiu ar trebui sa fie + la mufa tata nu e nimic in locul ala- pinul 10

Un amic electronist mi'a trimis schema cu mufa de la un r-c  Panasonic, model CQ-JOLEEP  care pare identica

intrebare- OARE   nu sunt mufele identice intre cele 2 cass-uri?? 

Apoi- la cel Panasonic- pe placa unde veneau contactele de la mufa mama,-care era scoasa- erau lipite fire.

Dar in loc sa fie conectate ca in schema- 5-15, 6-16, etc...pt difuzoare, aici sunt puse consecutiv, 6-7, 8-9, samd.

Nu cred ca e corect cum au fost lipite, daca e sa ma iau dupa schema.

O sa rog pe amicu' cu schema sa puna aici pozele, eu nu mai stiu cum sa le urc pe forum.(au dimensiune mare pozele..)

-in plus, ca idee, nu pot intra pe forum cu google sau cu opera, acum am intrat cu mozila.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• shurubel

19

• dan cod

11

• gigel

5

• validae

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu nu pricep nimic.

Subiectul îl deschide cineva apoi altcineva da 3 răspunsuri cu poze cu doua aparate.

Pentru cel care a deschis subiectul pune poze să vedem despre ce este vorba.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, andrei_ a spus:

Gigel este prietenul lui Șhurubel.

Corect.Este vorba de un radiocasetofon auto Toshiba.Ne intereseaza o schema ceva,pentru a nu il alimenta aiurea sa-l prajim.Am postat eu pozele deoarece Shurubel nu a reusit sa le posteze.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

:26

La 31.10.2019 la 10:33, validae a spus:

Şi care e întrebarea ?

Domnuuu... ma jigniti,  ( emoticonul de sus aici..)   sugerand ca nu sunt clar in exprimare  adica eu sunt SIGUR ca se vede intrebarea CLAR in primul post.

Quote:

L'am luat cu mufa LUI cu tot dar... ceva nu se pupa.- adica unde in principiu ar trebui sa fie + la mufa tata nu e nimic in locul ala- pinul 10

Un amic electronist mi'a trimis schema cu mufa de la un r-c  Panasonic, model CQ-JOLEEP  care pare identica

intrebare- OARE   nu sunt mufele identice intre cele 2 cass-uri??   

Intrebarea doi din fraza e Quote: 

Apoi- la cel Panasonic- pe placa unde veneau contactele de la mufa mama,-care era scoasa- erau lipite fire.

Dar in loc sa fie conectate ca in schema- 5-15, 6-16, etc...pt difuzoare, aici sunt puse consecutiv, 6-7, 8-9, samd.

Nu cred ca e corect cum au fost lipite, daca e sa ma iau dupa schema.

Cuget ca poate... zic si eu, poate, am scris prea mult in primul post.. adica prea mult DEODATA... si de asta... hmmm... desi...

La 03.11.2019 la 19:39, dan cod a spus:

Dacă vreți ajutor puneți acum poze cu mufa din spate a aparatului(doar a aceluia la care trebuie) tipul exact al aparatului și poza cu placa in zona unde este lipita mufa.

Pai intrebarea PRINCIPALA era daca stiind marca si tipul rc se poate confirma DACA MUFELE SUNT IDENTICE- mai ales conexiunea pe placa. La cele doua casuri.

marca si tipul sunt date!   Casul este Toshiba model HC-3844GR- fata detasabila

un amic electronist mi'a trimis schema cu mufa de la un r-c  Panasonic, model CQ-JOLEEP 

Editat de shurubel
Link spre comentariu
La 01.11.2019 la 17:13, dan cod a spus:

Da ...clar....

nu e vina mea pt nick name-ul colegului   :) 

Chiar si asa-

am DOUA casuri cu mufe asemanatoare fizic- intrebarea era- pt cine are schema-  MUFELE sunt la fel???standard?

apoi- am redat poza cu schema- si cum am gasit eu lipite pe placa- e SAU nu e corect cum sunt lipite??

Link spre comentariu
La 31.10.2019 la 9:06, gigel a spus:

71946320_399413487391626_4761928492747063296_n.jpg

@dan cod  AICI e vizibila mufa de la un cass. 

Mai sus am prezentat marcile celor doua RC si am intrebat

---ARE CINEVA schema de la cele doua?

SI- -- DACA sunt la fel mufele celor doua RC.

E bine asa?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări