bercioiu Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 (editat) Va salut! Am cumparat cu ceva vreme in urma, de pe acest forum, cateva lcd-uri grafice. Ma poate ajuta cineva cu identificarea lor? Cred ca tipul lor este TM12864G4 Dimensiunile aproximative de gabarit sunt 67x42.5x6.5. Panglica de conexiune este cu 28 de pini si pas de 0.5 mm. Am ajuns la capatul internetului cautandu-le... Va multumesc! Editat Octombrie 30, 2019 de bercioiu Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 http://www.coineltech.com/TM12864A8CCWGWA.pdf La pagina 31 e descrisă codarea. Link spre comentariu
bercioiu Postat Octombrie 30, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Va multumesc, pdf-ul acesta l-am gasit si eu, dar nu sunt sigur ca este la fel cu lcd-ul meu. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Eu aproape că aş băga mîna în foc că sînt la fel şi doar caracteristicile fizice diferă: STN, FSTN, transflective etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum