Mihayy Postat Octombrie 28, 2019 Partajează Postat Octombrie 28, 2019 (editat) Analizor culoare pentru laboratoare fotografice nu stiu sa lucrez cu el dar pare a fi functional ca raspunde la comenzi si se misca acul din cadran. Pret 70 lei negociabil. , alte ele ctronice si vechituri detalii click aici, carti vechi detalii click aici Editat Octombrie 28, 2019 de Mihay_electronic Link spre comentariu
Mihayy Postat Octombrie 30, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2019 (editat) Analizorul de culoare nu mai este valabil a fost vandut , se mai adauga : Codar control system nu am idee ce aparat este dar sunt in el doua trafuri destul mari, se aprinde un beculet si altu clipeste dar nu stiu in functie de ce. pret 30 lei. Un alt aparat care nu am idee ce este poate imi zice cineva l-am pus in priza si se aprinde un ledul din mijloc galben. pret 20 lei. alte electronice si vechituri detalii click aici, carti vechi detalii click aici Editat Octombrie 30, 2019 de Mihay_electronic Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Codar e un alimentator pentru trenuletul electric de jucarie (vad ca la firul negru are si cupla de conectare la linie),iar aparatul din poza 2 e un receptor (baza)pentru microfon fara fir. Link spre comentariu
Mihayy Postat Noiembrie 10, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 Multmesc pentru informatile despre cele doua produse ce sunt, alte produse electrice electronice vechituri, detalii click aici carti si colectii de reviste click aici . Rog un moderator sa-mi inchida acest topic pentru ca analizorul de culoare nu mai este valabil a fost vandut. Multmesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate