Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lumea in care traim The world we live in

Vizitator

Postări Recomandate

Dar despre lumea in care traiesc ei, nu spectacole aiurea, nu se mai zice nimica? 

Tara arde si babele se piaptana... se pare ca patriotism ca pe vremuri nu mai exista. Toti sunt niste materialisti. 

Mai ales aia de pun muzica la petreceri... dar nu platesc drepturi de autor. 

In fine, la mine e doar ciuda pe ei. Ca eu nu am "valoarea" lor. 

Hai cu un alt paharel de zeama de dude din parcare! 

Link spre comentariu

De unde stii tu ca nu s-au platit drepturi de autor?

Am avut o firma in domeniu, am terminat cu domeniul, am terminat si cu firma. De doi ani jumate am si sculele vindute, TOATE... :)

Ba, ce va place unora sa rastalmaciti numai si numai ca sa aruncati cu cacat.

Vezi ca si atestatul de DJ, tot pe bune l-am luat, daca vrei sa ajungi si acolo...

Si 16 categorii in care am dreptul sa ma bag referitor la organizarea de evenimente si spectacole.

Nu ti-e scirba dimineata cind te uiti in oglinda? Daca te uiti (de scirba ce-ti e)!

Tu vorbesti ma de patriotism?

Unde-ti este curu ala basinos, acum?

Unde (in ce tara) platesti taxe si impozite?

Cum te suporti?

Cine consuma oxigenul degeaba pe planeta asta si se da "patriot"...

In locul tau as apasa tab-ul  "delete account" .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Când nu aveţi ce face, postaţi de exemplu un tutorial cu diverse sfaturi/tehnici din domeniul vostru de lucru, sau ceva care să fie  în spiritul forumului.Nu deschideţi topicuri fanteziste, politice, cu nostalgii comuniste....ce a fost s-a dus.Trăiţi în prezent şi ajutaţi-i şi pe alţii s-o facă, dacă vreţi să ne fie mai bine.....

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări