Vizitator Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Acum 1 minut, DjLeco a spus: Teapa prietene, am vindut-o de asta vara. N-aveam bani sa-mi iau bilete la Celine Dion si mi-am vindut masina, deh amarit. Si nici bobine sa vind in tirg... Sic! Cred că ți-a ridicat+o primăria. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Am vrut si eu sa iau bilete la Celine Dion , inca stau pe ganduri , sa nu fie vreo susanea , pentru Europa de Est . Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) Sunt curios, de ce dacă ai avut mașină ai renunțat la ea!? Nu îți mai place să șofezi!? Mă rog, e greu prin București... Apropo de Dion, și altele asemenea, astea nu vad că au îmbătrânit!? Curg pieile de pe ea(de la atatea cure de slabit, incearca sa para mai tanara decat este) ... m-am speriat, o fi în depresie? Editat Octombrie 29, 2019 de Vizitator Greșeala Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Pt ca masina e mai paguboasa daca sta, decat daca merge ar putea fi un motiv si al doilea, a vrut sa guste a doua mare bucurie din viata.Prima e cand o cumperi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) Acum 41 minute, maresaldeflota a spus: Sunt curios, de ce dacă ai avut mașină ai renunțat la ea!? Nu îți mai place să șofezi!? Mă rog, e greu prin București... Apropo de Dion, și altele asemenea, astea nu vad că au îmbătrânit!? Curg pieile de pe ea... m-am speriat, o fi în depresie? Am scris mai demult ca NU am permis auto, nu m-a pasionat deloc si nu am considerat masina ca fiind o prioritate, totusi sotia avind permis am zis sa vad ce si cum. Femeii i-a fost frica considerind-o prea mare, totodata fiind obisnuita cu schimbator automat. Referitor la Celine, sa inteleg ca de ex Rolling Stones, Scorpions, Depeche Mode trebuiau sa se opreasca din cintat cind vocalul ajunge la virsta 51 ani??? PCB, stiu ca esti asa cum esti (nu zic cum) dar nu trebuie sa demonstrezi asta in fata intregului forum. P.S, vezi ca am, dat 2000 euro pe ea cind am cumparat-o. Call me "bijnitar"! Editat Octombrie 29, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 58 minutes ago, Faust2018 said: Lasă mă că lui ii plac mașinile pline de găinaț , de ce ? Pentru că nu are cine să o conducă , si-a luat mașină să țină locul de parcare ocupat sub plopii plini de ciori . Aiurea, esti in mare eroare. A bagat-o la cazan cu tot cu dudele de o acopereau. Cea mai buna tuica a iesit. Si totusi, in ce lume de rahat traiesc unii... Unu', doua filmulete de pe Youtube si intelegi sensul vietii. Ii buna si duda la ceva... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 De la tine n-am pretentii, SKIP. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) " Referitor la Celine, sa inteleg ca de ex Rolling Stones, Scorpions, Depeche Mode trebuiau sa se opreasca din cintat cind vocalul ajunge la virsta 51 ani??? " Nu inteleg ce vreti sa spuneti , d-le Leco . Probabil nici dvs . ce am scris eu . N - am facut nici o referire la varsta etc . Sunt fan Celine Dion , am vazut spectacolul ei la Vegas . Temerea mea e ca in Romania va fi un simulacru de slaba calitate , cu playback etc . N - ar fi prima data , spectacol execrabil a sustinut si Madonna aici etc . Si se poarta la case mari , acum doi ani Mariah Carey a prestat playback cu ocazia Anului Nou , in concertul de revelion de la New York , in Times Square , unde erau un milion de oameni . A mai si negat , desincronizarea a dat - o de gol in vazul unui glob intreg . Probabil bauta , sau drogata . Sau ambele . Personal m - am simtit jignit grav , mai bine stateam intr - un bar , sau acasa la copii . Editat Octombrie 29, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) Eu am quotat pe altcineva, care a scris "Apropo de Dion, și altele asemenea, astea nu vad că au îmbătrânit!? Curg pieile de pe ea... m-am speriat, o fi în depresie?" De aici am tras concluzia ca "too old 2 sing"... Poate am tras eu concluzie gresita... @ Gauss: Cind am sa vad Celine facind playback, ma apuc sa ascult (live) manele. Artistii de valoare se respecta (la Celine ma refer), restul e treaba lor, ei se fac de ris, nu eu... Adica cum cinta Celine, doar Lara Fabian se mai aseamana un pic la timbrul vocal. Editat Octombrie 29, 2019 de Vizitator Neintelegere Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) Unde am scris asa ceva , d - le Leco ? Cred ca ma confundati cu alt user ... Revedeti postarile , si ce si cum . Eventual cine ... Editat Octombrie 29, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) Eu am scris treaba a respectivă Era vorba de faptul ca incerca sa para tanara, nu la cum cântă.... Apropo, e doar o glumă, i-a fost frica considerind-o prea mare, scoasa clar din context! Editat Octombrie 29, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 2000 de euro o mașină? M-a costat mai mult sistemul multimedia la conserva coreeană, ce dracu. Nici un ATV mai radarit nu costă atât la mana a doua. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) @ Gauss, eu am quotat ce si cum, poate s-a quotat gresit. @PCB, atit am considerat eu ca trebuie sa investesc intr-o masina. Daca esti cu vedere slaba si nu citesti, asta e... Am mai scris ca masina NU reprezinta o prioritate la mine... Fiecare cu priotitatile lui! La mine in calculator doar placa video impreuna cu racirea aferenta ei costa cit toata multimedia ta din masina, daca tot facem caterinca ieftina... Calculatorul este mai prioritar decit masina, pentru mine. Editat Octombrie 29, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) La vremea cand am postat , singura referire la Celine Dion a fost a mea . Alte postari au fost editate , si sunt editate continuu . Probabil pe acelea le - ati comentat . De unde si reactia mea . Altfel , fiecare cu parerile lui . Gusturile muzicale (?) sunt diverse , pe masura posesorilor . La fel si aprecierile la adresa artistilor . Celine Dion canta ( din cand in cand , rar ... ) concerte private , 5 milioane de USD ora . Clar si deslusit ... Asta daca vrea , nu cere ea . Solicitari are destule . Asadar ... , sanse mici sa ia in seama recenziile de p - aici . Sau , cine stie ... Editat Octombrie 29, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate