Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lumea in care traim The world we live in

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator viobio
Acum 11 minute, maresaldeflota a spus:

De fapt va fi unul mondial, nuclear, câteva țări vor scăpa :tryre

Scăpa pe dracu, nu scapă nimeni dacă se apasă pe butoanele roșii. 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 3 minute, PCB a spus:

Uite colea una mai largă.

Ne-am luat sărăcie de mașini.

IMG_20191029_112355.jpg

Vezi că ești pe sport, consumi mult :rade:

Eu nu am bade sport, eu am luat cu cutie manuală, pe sărăcie, am luat și eu ce am găsit, că nu aveam răbdare să aștept 4...6 luni. 

Link spre comentariu

Eu am... :rade:

Se mișcă super in modul sport. I-am dat o zi prin oraș.  Azi dimineață, după 100km mi-a zis in bord că trebuie să fac o pauză de cafea. M-a simțit ca-s puțin obosit. A preluat-o copilotul. :rade:

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

La multe masini uzuale , modulul sport este un artificiu soft , se schimba raspunsul electronic al potentiometrului ( traductorului )  ,deci la aceasi apasare are loc o schimbare mai mare in dozarea combustibilului ,in sens pozitiv , si ai impresia ca merge mai sprinten.....si chiar merge mai bine , numai ca motorul are aceasi putere, nu sa intampla  ca la masinile dedicate : marirea puterii motorului , schimbare rapoarte transmisie ,intarirea telescoapelor , volan mai tare , marirea puterii de franare etc

Link spre comentariu

Clasic, devierea de la subiectul unui topic de catre cei frustrati.

Nu ma intereseaza ba, masinile voastre, ma sterg undeva cu ele, niste fiare care iti plimba curu' basinos de ici-colo!

Die.jpg

Pentru cei ce nu au vazut filmul, George Orwell stia de pe atunci unde se va ajunge:

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Усилитель a spus:

La multe masini uzuale , modulul sport este un artificiu soft , se schimba raspunsul electronic al potentiometrului ( traductorului )  ,deci la aceasi apasare are loc o schimbare mai mare in dozarea combustibilului ,in sens pozitiv , si ai impresia ca merge mai sprinten.....si chiar merge mai bine , numai ca motorul are aceasi putere, nu sa intampla  ca la masinile dedicate : marirea puterii motorului , schimbare rapoarte transmisie ,intarirea telescoapelor , volan mai tare , marirea puterii de franare etc

In modul sport dispun de o putere mai mare a motorului într-un timp mult mai scurt, cutia de viteze schimbă altfel iar volanul, în funcție de viteză, se manevrează mai greu sau ușor. Nu am impresia că merge altfel, chiar merge. Demarează mai rapid, ajung la viteze mari in timp mult mai scurt decât varianta standard.

Ce face mașina în măruntaiele ei, prea puțin mă interesează.

Acum 1 minut, DjLeco a spus:

Clasic, devierea de la subiectul unui topic de catre cei frustrati.

N-am frustrări. De unde ai dedus asta? Cred că tu ești pe podium la capitolul ăsta , in primul rand cu topicele pe care le deschizi.

Tocmai am semnat un contract de 200.000 lei. Îți dai seama ce frustrări am... Că nu era mai mare.:rade:

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 31 minute, PCB a spus:

In modul sport dispun de o putere mai mare a motorului într-un timp mult mai scurt, cutia de viteze schimbă altfel iar volanul, în funcție de viteză, se manevrează mai greu sau ușor. Nu am impresia că merge altfel, chiar merge. Demarează mai rapid, ajung la viteze mari in timp mult mai scurt decât varianta standard.

Ce face mașina în măruntaiele ei, prea puțin mă interesează.

N-am frustrări. De unde ai dedus asta? Cred că tu ești pe podium la capitolul ăsta , in primul rand cu topicele pe care le deschizi.

Tocmai am semnat un contract de 200.000 lei. Îți dai seama ce frustrări am... Că nu era mai mare.:rade:

Lasă mă că lui ii plac mașinile pline de găinaț , de ce ? Pentru că nu are cine să o conducă , si-a luat mașină să țină locul de parcare ocupat sub plopii plini de ciori .

Link spre comentariu

Teapa prietene, am vindut-o de asta vara.

N-aveam bani sa-mi iau bilete la Celine Dion si mi-am vindut masina, deh amarit.

Si nici bobine sa vind in tirg...

Mie nu mi-a dat tata 10000$ sa-mi fac afacere sa fiu boier, bastan, Bo$$ cu mertan care-i moare in drum in excursie si vine cu ea pe platforma...  :57

Saracia mea "gri sobolan" cacata de ciori, m-a dus si m-a adus impecabil unde am vrut, doar benzina i-am bagat.

A avut cine sa o conduca, stai linistit.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări