Vizitator Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 (editat) 18 minutes ago, Marele Savant said: adica ''sdr shark''! Pai da, ca "#" vine de la shark. Si ne mai miram ca unii critica un stick RTL-SDR pentru ca nu "prinde" el nimic. Iar altcineva arunca asa ceva (care inglobeaza inginerie de foarte buna calitate) langa un hard-disk cu rulmenti cu bile (alta realizare de exceptie a omenirii) Editat Decembrie 22, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
telefunken Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 2 hours ago, Liviu.Mihaiu said: Sunt curios cum receptioneaza si afiseaza un Icom-SDR un canal de televiziune digitala terestra E sectiunea de radioamatorism. Ce ati vrea sa receptioneze un Icom? Nu suntem la TV-DX in Tehnium... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 (editat) 19 minutes ago, telefunken said: Nu suntem la TV-DX in Tehnium... TV-DX din Tehnium nu prea se referea la receptii utilizand dispozitive digitale. Cam acesta este spiritul topicului. Nu? Vad ca tot vrei sa o dam in offtopic. De ce? Editat Decembrie 22, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 (editat) @telefunken Tu ai comparat un stick DVB cu un Icom. Nu eu. Eu am comentat ulterior afirmatiilor tale. De accea am intrebat cum receptioneaza un Icom-SDR programe TV DIGITALE. Acum ce facem, ma trimiti sa caut TV-DX prin reviste ? Editat Decembrie 22, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Haideti sa nu derapam, va rog. O seara placuta tuturor. Link spre comentariu
RST Postat Decembrie 26, 2020 Partajează Postat Decembrie 26, 2020 O conversatie " de rutina " Suedia -USA, in 80m : https://vocaroo.com/1ig87m9wD2Sx In pauzele de geofoane ma mai delectez cu din astea....ptr ca MagicBon si RTL-SDR chinezesc, au, dupa umilele mele presupuneri, cea mai buna receptie din Romania Link spre comentariu
RST Postat Decembrie 27, 2020 Partajează Postat Decembrie 27, 2020 Au fost de fapt niste rusi care emiteau cu 8Kw de la Braila. Am mai pus acuma 3 spire la Bonibon si un filtru la Waxiba....aud si alte statiii di USA si uneori Japan...care sunt de fapt tot rusi, cu doar 6Kw de la Galati. Asa doar ca idee, inainte de a vorbi de antene, hai sa facem cunostinta cu Bonibon generatia 6...si sa ne " duelam " in receptoare si antene. De receptie, momentan Link spre comentariu
RST Postat Decembrie 27, 2020 Partajează Postat Decembrie 27, 2020 Un neamt si un...englez ( cred ) right now...pe 3799Khz https://vocaroo.com/1kp3FK1miCGR Bagam topicul la diverse/pubela sau acceptam pariul p;e 1000 lei ? Only live. Link spre comentariu
grosu99 Postat Decembrie 27, 2020 Partajează Postat Decembrie 27, 2020 Actioneaza magnetismu' !!!! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 27, 2020 Partajează Postat Decembrie 27, 2020 Merge si cu FT-ul. Ma rog, dupa minutul 1 si vreo cateva secunde... Vocaroo 14gPC7SBs64p.mp3 Link spre comentariu
yo2mhj Postat Decembrie 27, 2020 Partajează Postat Decembrie 27, 2020 Acum 59 minute, yo9hrb a spus: Merge si cu FT-ul. Ma rog, dupa minutul 1 si vreo cateva secunde... Vocaroo 14gPC7SBs64p.mp3 718 kB · 4 descărcări Pai cu 1KW și 5 elemente Yagy beam, îl recepționezi și 0-V-1 legat de gard! Link spre comentariu
RST Postat Decembrie 29, 2020 Partajează Postat Decembrie 29, 2020 Mah baieti...asteptam o replica. Fara replica, acceptand infrangerea........eu nu pot decat sa va compatimesc. Apropo, cine v-a pus volanu-n mana..........scz, diploma de radioamator ? Asteptam sa vad doar o receptie a dvs mai buna ca a RTL-ului chinezesc... Am inteles ca l-ati cam contestat....aratati-mi cu ce. Fapte. Ca altlel iar spun ca nu pricepeti pe ce lume va aflati.... Bagati si voi un duplex, ceva Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 29, 2020 Partajează Postat Decembrie 29, 2020 Eu cu 100W si cu invertedul pentru 7 MHz, cam greu sa emit in 3500 dincolo de Craiova. Link spre comentariu
RST Postat Decembrie 29, 2020 Partajează Postat Decembrie 29, 2020 PS Facem o chestie interactiva. Va veni in curand modulul serios, se numeste HackRF In benzile RA nu va fi nicio diferenta intre stickul de 20$ si asta nou. Pentru necunoscatori, Fromt Endul HackRF si direct samplingul de dupa, e acelasi ca la Icom7300 ..............Daca mai are cineva chef sa asculte cea mai buna receptie din Romania, cu RTL chinezesc.....i am ready, si cred ca bag live pe net, sa nu mai fie intrebari Link spre comentariu
yo2mhj Postat Decembrie 29, 2020 Partajează Postat Decembrie 29, 2020 Acum 46 minute, RST a spus: PS Facem o chestie interactiva. Va veni in curand modulul serios, se numeste HackRF In benzile RA nu va fi nicio diferenta intre stickul de 20$ si asta nou. Pentru necunoscatori, Fromt Endul HackRF si direct samplingul de dupa, e acelasi ca la Icom7300 ..............Daca mai are cineva chef sa asculte cea mai buna receptie din Romania, cu RTL chinezesc.....i am ready, si cred ca bag live pe net, sa nu mai fie intrebari Felicitări, you are a winner.. Încearcă sa montezi un web-sdr, îți vom fi recunoscători! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum