RST Postat Decembrie 29, 2020 Partajează Postat Decembrie 29, 2020 Incercati sa puneti preselectorul a carui schema o dadusem intr-un topic. Ala face ca orice gloaba sa devina iapa. Varianta B....incercati pariurie pe care le-am mentionat dr vreo 2 ani incoace. Link spre comentariu
grosu99 Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Acum 13 ore, RST a spus: Ala face ca orice gloaba sa devina iapa. Doar la ...Manzalesti ! Link spre comentariu
RST Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Interesant. Oare exista vreun principiu fizic, practic sau teoretic, ce ar putea sustine afirmatia cum ca acel device analogic si banal ( ma refer la preselectorul US, pentru ca el face toata treaba ), ar putea functiona altfel, in functie de locatie ? Eu stiu ca nu, dar intreb asa, de divertisment Link spre comentariu
RST Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Mai la obiect, am comandat acum vreo 2-3 saptamani modulul HackRF complet, cu portapack. Desi acaet modul e in topul jucariilor SDR, avand aceeasi structura interna ca a trscv SDR moderne, nu l-am cumparat pentru receptie, ci pentru emisie. E o solutie comoda si eleganta la emisie...ma scuteste de multa munca in plus. Ce parere aveti, folosit asa cum il foloseste toata lumea, fara preselector, va avea o receptie mai buna ca a stickului RTL ? Eu sunt absolut convins ca nu. Si sunt aproape sigur ca nici macar nu o va atinge pe a chinezariei + preselector marca " JB Mahmureanu ". Oricum, in nici un caz nu va receptiona mai bine. Serios, ce parere aveti ? Va fi cum zic eu, sau HackRF va depasi categoric chinezaria, asa cum zice toata lumea ? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Am si eu unul, pare ceva mai sensibil decit rtl-sdr si am inteles ca are si ceva amplificare reglabila in RF si comuta si niste filtre interne in functie de frecventa receptionata. Dar cea mai bengosa chestie este faptul ca si emite in diferite moduri de lucru. Link spre comentariu
dorofteius Postat Noiembrie 8, 2022 Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Imi recomandati o antenta pentru hackrf-one clona ? Sa ascult hamradio cel putin. Stau intr-un apartament la parterre. Deci nu prea am posibilitate de a urca ceva ft. sus. Aia cu care vine este de radio gloria. Nu ma luati la bataie, sunt incepator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum