Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

E15-350S sau altceva de 15 inch?

naminator2003

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• naminator2003

9

• Kenwood_DJ

4

• pitbull_bog

3

• Mircea Bartic

2

pana aduce 15pw6.... mai dureaza... plus ca o sa coste mai mult... 350 si ceva....Asa ca raman in a alege dintre HP-15S sau E15-350 .....Care cum credeti ca ar merge? incinta ar iesi mai mare pt unul dintre ele sau la fel?

Link spre comentariu

15PW6 e cea mai buna solutie :yawinkle: pe saptamana viitoare le vom avea in stoc, impreuna cu multe alte bunatati de la Selenium :partyman:

Atat de grabit esti incat pana saptamana viitoare nu poti astepta ? si o sa coste cati tiam mai spus ... 260 ron+ 19 tva, daca nu ma crezi ca e sa fie 310 ron fa tu calculele :toimonster:
Link spre comentariu

310 ron plus taxele postale, ajung la 325 macar....E cam mult pentru mine.... as ramane la ceva pana in 250 ron, cum sunt cele doua modele care costa la fel 225 ron...La cutie ar fi vreo diferenta intre cele douaPS: Multumesc pentru oferta cu seleniumul, dar e cam scump pentru mine, poate alta data.... inteleg ca are performante bune dar :(....Deci care ar fi mai bun? ....HP-15S sau E15-350 .......?

Link spre comentariu

Deci care ar fi mai bun? ....HP-15S sau E15-350 .......?daca faci boxe portabile mergi pe e15 , dar ca vrei sa coboare putin mai jos si greutate mai mare mergi pe 15s , alegerea iti apartinenumai bine

Link spre comentariu

Fullrange vreau....Ideal ar fi sa fie si portabile, dar oricum tot din lemn o sa le fac....Eu am mai facut o pereche de boxe cu HP 15 W, din PAL, ce e drept, au iesit foarte grele..... Dar ca bass imi place cum se aud...Cum sunt cele doua difuzoare comparativ cu HP 15W care am auzit cum suna...? deci intrebarea ramana...

Link spre comentariu

As vrea sa fie mai usurele, deci portabile, dar nu din alea cu incinta din plastic... ci din lemn.,...Am vazut ca cica plywood e cel mai bun pentru asa ceva, adica placajul ala in multe straturi, dar e si mai scump..Care este cel usor material dintre urmatoarele: PAL, MDF sau plywood?Pana la urma cred ca tot la E15 350 raman, ca e mai usor, si conteaza totusi sa nu fie boxele grele ca.....

Link spre comentariu

ordinea de la cel mai usor la cel mai greu ii : plywood, pal, mdf.ordinea de la cel mai bun la cel mai rau material pt construit ii : plywood, mdf, pal.MDF si PAL se umfla la apa pe cand plywoodul e rezistent la apa, e mult mai rigid si e cel mai usor.

Link spre comentariu

Am luat HP 15 S pana la urma ca E15 350 N nu mai era pe nicaieri....Acum mi-ar trebui un plan pentru o incinta pentru acest difuzor, facuta din pal sau plywood (daca difera intre ele)...Multumesc.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări