electronunervos Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Buna ziua, m-am mutat recent si vreau sa blochez locul privat de parcare cu un sistem electric In comert exista astfel de sisteme dar care imi ridica niste semne de intrebare, pt ca made in china.... Nu am desfacut unul, dar as vrea sa il replic si sa poate sa il fac mai bun! Ma gandeam actionarea mecanica sa o fac cu un "motor liniar" sau cu un reductor, aici deja preturile sunt piperate. Aveti idei, experiente cu asa ceva? Link spre comentariu
Haralambie Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Abia astept raspunsurile. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Legea permite blocarea locului privat de parcare? Ori, dacă e atât de privat, poate că nu e necesară și blocarea. Link spre comentariu
electronunervos Postat Octombrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Este teren privat. Nu vreau filozofie de legislatie. Daca a incercat cineva sa realizeze un astfel de blocator. Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Mai ramane problema tehnica : cum tragi curentul (,peste terenul care nu este prop proprie , si sa nu pui in pericol pe altii ( copii) ) , si iarna dupa ploaie ,ger ,zapada ,cam se blocheaza...... Link spre comentariu
electronunervos Postat Octombrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Offff, daca nu aveti idei mai constructive... 24V si balconul e desupra. Scuze tot gasim, daca chinezismul merge si iarna, o sa o fac si eu sa mearga Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Te învăţ eu o schemă mecanică.......faci un sistem de blocare mecanic, cu blocare prin lacăt, compus dintr-o piesă de metal (jug în formă de ,,U,, întors) fixată în beton exact în mijlocul locului de parcare şi o piesă din ţeavă ca un mic stîlp (demontabil) şi care o ţii în maşină şi pe care o fixezi peste cea imobilizată cu ajutorul unui lacăt.Când vii cu maşina, scoţi lacătul şi bagi piesa mobilă în portbagaj.Simplu şi fără fire.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum