Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem blocare loc parcare electric!

electronunervos

Postări Recomandate

Buna ziua, m-am mutat recent si vreau sa blochez locul privat de parcare cu un sistem electric

In comert exista astfel de sisteme dar care imi ridica niste semne de intrebare, pt ca made in china.... Nu am desfacut unul, dar as vrea sa il replic si sa poate sa il fac mai bun! Ma gandeam actionarea mecanica sa o fac cu un "motor liniar" sau cu un reductor, aici deja preturile sunt piperate. Aveti idei, experiente cu asa ceva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• electronunervos

3

• Haralambie

1

• validae

1

• Усилитель

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mai ramane problema tehnica : cum tragi curentul (,peste terenul care nu este prop proprie , si sa nu pui in pericol pe altii ( copii)    )   , si iarna dupa ploaie ,ger ,zapada ,cam se blocheaza......

Link spre comentariu

Te învăţ eu o schemă mecanică.......faci un sistem de blocare mecanic, cu blocare prin lacăt, compus dintr-o piesă de metal (jug în formă de ,,U,, întors) fixată în beton exact în mijlocul locului de parcare şi o piesă din ţeavă ca un mic stîlp (demontabil) şi care o ţii în maşină şi pe care o fixezi peste cea imobilizată cu ajutorul unui lacăt.Când vii cu maşina, scoţi lacătul şi bagi piesa mobilă în portbagaj.Simplu şi fără fire....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări