sicilianul Postat Octombrie 23, 2019 Partajează Postat Octombrie 23, 2019 Caut un quartz de 11.0592MHz cu capsula SMD-MG3A, am pus si poza. M-ar ajuta unul recuperat din placi vechi. Nu ma indur sa cumpar de pe maica domnului pt ca am mai avut probleme. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 Pe ce placi sunt montate aceste Quart-urii? poate am si nu stiu Link spre comentariu
sicilianul Postat Octombrie 28, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2019 La 24.10.2019 la 17:03, Florinel TV a spus: Pe ce placi sunt montate aceste Quart-urii? poate am si nu stiu Eu am gasit pe o placa dintr-o masinarie de tipografie. Nu pot sa car dupa mine osciloscopul ca ma lamuream imediat. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Cu putina bunavointa cred ca merge montat si unul in capsula metalica clasica.Numai daca nu e o chestie de gabarit...M-am uitat la tme,de curiozitate, si mi-a picat ochii pe primul producator la variantele clasice si smd.E vorba de SR Passives.Acelasi care e responsabil de potentiometrii multitura facaturi! N-ar fi de mirare ca de la asta sa fi fost cuarturile de pe Maica D... Clasic s-ar putea sa am in arhiva,dar smd,sincer,la valoarea asta n-am intalnit. Link spre comentariu
sicilianul Postat Octombrie 29, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Acum 3 ore, BRANCA a spus: Cu putina bunavointa cred ca merge montat si unul in capsula metalica clasica.Numai daca nu e o chestie de gabarit...M-am uitat la tme,de curiozitate, si mi-a picat ochii pe primul producator la variantele clasice si smd.E vorba de SR Passives.Acelasi care e responsabil de potentiometrii multitura facaturi! N-ar fi de mirare ca de la asta sa fi fost cuarturile de pe Maica D... Clasic s-ar putea sa am in arhiva,dar smd,sincer,la valoarea asta n-am intalnit. Tocmai din cauza asta nu am cumparat de pe Maica D. Mai ales ca este un produs industrial care functioneaza zilnic. Link spre comentariu
sicilianul Postat Noiembrie 12, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2019 UP Link spre comentariu
di_b Postat Noiembrie 13, 2019 Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Salut Am eu 3 buc noi ,dar in carcasa SMU4. Daca iti sunt de folos da-mi un telefon si vedem cum facem . 0731.418.728 Link spre comentariu
Postări Recomandate