Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema scheme

Vizitator Mause2k

Postări Recomandate

bai, hai sa discutam serios, desi am mai vazut niste posturi ale tale in care sunt generalitati de carciuma...zii exact ce vrei sa construiesti si o sa-ti dam ceva sfaturi...legat de scheme... exista biblioteci publice, unde gasesti nu numai scheme ci si teorie...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

5

• sho_gun

5

• niq_ro

4

• rimache

1

Top autori în acest subiect

Inteleg dar de unde sa iau scheme ? daca nu de pe net

Am o mare usurare ca in sfarsit am ajuns de unde am plecat , la intrebarea de unde luam scheme 100% functionale .
Link spre comentariu
Vizitator Mause2k

Multumesc Sho-gun ca ai inteles intrebarea (de unde luam scheme 100% functionale ? ) Daca mai stiti si altele puteti sa le postati. Ar fi utile si pentru altii :yawinkle:

Link spre comentariu

Multumesc Sho-gun ca ai inteles intrebarea (de unde luam scheme 100% functionale ? ) Daca mai stiti si altele puteti sa le postati. Ar fi utile si pentru altii :yawinkle:

Eu am inteles intrebarea , tu insa nu ai inteles raspunsul. Recapitulam: spune ce doresti sa construiesti si vei primi sfaturile de care ai nevoie.
Link spre comentariu
Vizitator Mause2k

Ms frumos edy_wheazel. Tocmai ma gandeam sa-mi fac pentru inceput o sursa (ma intelegi desigur - imi trabuie dotare). Referitor la scheme (nu poti sa construiesti ceva daca nu ai cateva variante cu componente diferite - stii cum este : nu gasesti componentele care-ti trebuie si gasesti altele). Daca se poate face si reglabila ar fi si mai bine. Oricum multumesc frumos

Link spre comentariu

bai, da' schema atashata acolo e reglabila de la 1,25 la 12V :partyman:

o alta varianta, de putere mai mare si gama mai larga, tot cu LM317 gasesti la http://www.niqro.lx.ro/LM317.htm iar una cu tranzistoare la http://www.niqro.lx.ro/alimentator.htm

PS: daca aveai curiozitatea sa citesti prin forum la alimentatoare, de exemplu, gaseai despre cele 2 discuti si ce probleme au avut si alti (incepatori) pana le-au dat de cap :goodman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări