Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema scheme

Vizitator Mause2k

Postări Recomandate

Vizitator Mause2k

Navigand pe net am gasit scheme foarte interesante. As dori sa aflu daca schemele de pe net sunt functionale 100% (adica nu trebuie modificat ceva ca sa functioneze). Daca fac montajul conform schemei functioneaza ? Stie cineva ?Va multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

5

• sho_gun

5

• niq_ro

4

• rimache

1

Top autori în acest subiect

Eu o sa il astept pe Tavi sa le verifice pe toate pana sa-mi dau cu parerea . Lasand ironia la o parte , e bine sa mai restrangi aria intrebarii daca doresti sa primesti raspuns P.S. Nu vreau sa fac educatie nimanui, dar mi se pare lipsa de bun simt sa pui intrebari referitor la niste adrese web pe care probabil nici macar nu te-ai obosit sa le deschizi ( unele link-uri din lista sunt moarte si altele nu contin scheme ) .P.S.2 Este cumva o farsa si nu m-am prins eu ? Am castigat ceva ?

Link spre comentariu

da, sunt functionale - tot ce am verificat pana acum sunt beton !mai am de verifica cam 10% din net ca m-am apucat tarziu , te anunt in 10 minute :supz:

De unde tragem concluzia ca sunt functionale cel putin 90%.
Link spre comentariu

imi pare rau ca va dau o veste proasta am gasit o schema din care a iesit fumdeci NU , schemele de pe net NU sunt 100% functionale , nu trebuie sa risti !!!!foloseste scheme care nu sunt pe net , sfatul meuca sa fii sigur de reusita , dupa ce gasesti o schema care nu este pe net , verifici daca nu este pe net si daca nu este pe net atunci ai sanse foarte mari sa mearga pentru ca nu este de pe netai inteles ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări