Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 55PFL8008S/12 setare modul ambilight

Costica Tv

Postări Recomandate

Salut, la acest tv Philips 55PFL8008S/12, main  3104 313 66124 , sasiu QFU1.2E LA ,am gasit modulul ambilight defect, am pus unul de la un tv de 47 inch si se aprind ledurile doar pe o laterala a capacului, am inteles ca in service sunt niste setari pentru modulul ambilight care il poate face compatibil cu tv-ul meu, am studiat si manual service dar cum nu ma pricep deloc la engleza, nu prea am inteles mare lucru, daca stie cineva cum as putea rezolva aceasta problema, il rog frumos sa ma ajute si pe mine cu niste indicatii. Multumesc

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

5

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Acum 24 minute, Costica Tv a spus:

Salut,

Ma poate ajuta cineva cu descarcarea dumpului de aici  https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/philips/philips_philips_55pfl8008s_60_shassi_main_board_qfu1_2e_la/239-1-0-50301

Raman dator....eu nu mai am puncte deloc..... Multumesc

Cum Costica ai ramas fara puncte? uite eu cate am

Grupa: participanți
observații: 0%
reputaţie: 51
puncte: 600 [ Cumpără puncte ]

Aceste puncte sunt facute cu dumpuri incarcate la ei din tv-uri originale salvate de mine, inca mai am o gramada de incarcat la ei, dar momentan nu am prea mult timp la dispozitie
Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
56 minutes ago, Florinel TV said:

Cum Costica ai ramas fara puncte? uite eu cate am

Am ramas Florine, ca in ultima vreme am descarcat numa dumpuri de rahat si am ramas fara puncte....

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Se pare ca acest tv a fost facut din bucati...dumpul e bun ca are in service exact optiunile de pe capacul meu, dar degeaba daca digitala nu e originala a tv-ului....

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări