radu022003 Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 lampile sunt tipul ecc86, am mai folosit si ca etaj final un amplificator in clasa A cu MOS pentru un plus de putere. Tensiunea de alimentare a tuburilor este de 12V (la fel si a amplificatorului in clasa A), filamentul la 6,3V. Calitatea si claritatea sunetului sunt (pentru mine cel putin) indestulatoare. Ideea principala este ca se poate obtine un sunet de calitate cu piese putine si fara prea mare efort, asa ca cei care aveti dubii despre calitatea sunetului cu tuburi, va sfatuiesc sa incercati si voi. V-as arata cu mare drag si niste poze, dar se pare ca nu pot sa uploadez din cauza ca am atins limita de 10Mb. Pt detalii ma puteti contacta pe email si/sau mesenger "radu022003" Link spre comentariu
radu022003 Postat August 29, 2007 Autor Partajează Postat August 29, 2007 am revenit cu ceva poze , acesta este amplificatorul in clasa A despre care spuneam si care am auzit ca a fost discutat indelung dar care se descurca foarte bine. si aceasta este o poza cu amplificatorul complet Link spre comentariu
radu022003 Postat August 29, 2007 Autor Partajează Postat August 29, 2007 si o poza cu schema amplificatorului cu lampi: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum