Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor creare modul follow me home

Vizitator Demonikuss

Postări Recomandate

Vizitator Demonikuss

Salut, am pe mașină o alarma montata siun senzor de lumini montat de mine. Bun uite cum sta treaba, doresc sa dau impuls unui releu ( poza ) ca sa îmi de-a semnal pentru 30 de secunde de + către senzorul de lumini. Bun problema este că atunci când armez / dezarmez alarma se transforma in masă pe cablurile de deblocare / blocare, mai precis pe fie care cablu de blocare/deblocare exista constant 10.80 volti. Bun am incercat sa pun trecerea de la cablul original de la încuiere / descuiere către alarma direct prin releu, încuierea descuierea nu mai funcționează de loc. Problema este așa daca pe firul de încuiere leg un + direct prin baterie care trece prin releu și după spre comanda alarmei deja existenta și functionala, acesta funcționează. Dar dacă leg aceași configurație pe comanda de deschidere, aceasta încetează să funcționeze. Precizez că am adăugat pe traseu închidere  - alarma niste diode 1n4007.

Scuzați daca nu am știut să mă exprim corect sau in termeni tehnici.

Screenshot_2019-10-21-19-54-09-874_com.google.android.apps.docs.png

613124640-1393368333.jpg

-908305513-889039543.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări