Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasonic TX-29M11D

clony

Postări Recomandate

La schimbare canalelor pare un barait in difuzoare pt o secunda dupa care dispare. Defectul zice clientul ca a aparut dupa ce a dat o cautare de canale deoarece ii disparuse multe din lista.

Am dat si eu o cautare automata pe EU si defectul persista. <div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 177.778%;"><iframe src="https://streamable.com/s/axq3i/bageaa" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

https://streamable.com/axq3i

IMG_20191021_173202.jpg

IMG_20191021_173139.jpg

IMG_20191021_173121.jpg

IMG_20191021_173314.jpg

Editat de clony
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• clony

3

• Florinel TV

2

• Costica Tv

2

• ion_vasile

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 2 minute, Costica Tv a spus:

Puteai totusi sa lasi putin mai mult de 7 sec filmarea !

Puteam dar defectul cred ca se aude foarte bine de 2 ori la schimbarea canalelor. La fiecare schimbare de canal apare acel zgomot in difuzor care dispare dar este foarte deranjant.

Link spre comentariu
1 minute ago, clony said:

Puteam dar defectul cred ca se aude foarte bine de 2 ori la schimbarea canalelor. La fiecare schimbare de canal apare acel zgomot in difuzor care dispare dar este foarte deranjant.

OK, acum am citit mai bine postarea ta, baraie doar la schimbarea programelor...greseala mea....

Link spre comentariu

Sau asa

Pentru a accesa modul de service , selecta?i pozi?ia programului 99 ?i a stabilit claritatea la minim .
Apasa?i butonul " MUTE " pe telecomanda ?i, în acela?i timp, apasa?i butonul " V " pe controalele clientului la partea din fa?a a
televizorul , aceasta va pune televizorul în modul de service .
Apasa?i / Vbuttons sa-?i intensifice sus / jos prin func?iile .
Apasa?i + / - butoane pentru a modifica valorile func?iei .
Pentru a ie?i Apasa?i butonul "MENU " Modul de service .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări