Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Priză programabila

Florin berdila

Postări Recomandate

,domnilor am nevoie de dumneavoastră in legătură cu acest dispozitiv  deci vreau sal leg la niste lampi de 50w care vreau sa se aprinda seara si sa se stinga dimineata dar cum se leaga firele va rog

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin berdila

14

• ratza

2

• kinderu56

2

• validae

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salu ai schema pe priza sus in coltul din staga 

Programator analogic Adeleq-1000x1000w.gif

7 si 8 este motorasul prizei care trebuie alimentat continu iar 1,2,3 sunt contactele releului iar 2 este comun 

Link spre comentariu

Vaş fi recunoscător domnule Kinderu dacă ați face duneavoastra pe o foaie un desen cum ar trebui legate firele care intră si care ies nu stiu cum sa ma iau după schemă va rog mult

Asta nu inteleg cum intra firele si cum ies eu am niste lampi de 50w cu leduri si poate imi aratati cum se leaga de la inceput  o schita desenata miar fi de ajutor 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Domnilor am si eu o dilemă,am montat acel timer pe care lam descris mai sus toate bune si frumoase cupleaza decupleaza la ora setata dar unele lampi adica doua la numar din cele 6 nu se sting de tot are vreo cateva leduri care raman aprinse dar nu la intensitate maxima  ce poate fi de vină

Link spre comentariu

Florine, dacă citeşti Regulamentul, acolo scrie că trebuie să mai cauţi şi alte topicuri existente care tratează aceeaşi problemă, înainte de a deschide un topic nou.În timpul necesar scrierii mesajului de disperare ,,Mă ajută şi pe mine cineva ?,, puteai să scrii în bara de căutare a forumului (aia din colţul dreapta-sus, unde scrie ,,Caută,,) o propoziţie de genul ,,becurile cu led nu se sting complet,,.Şi ai fi găsit exact topicul la care a pus colegul link....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări