Florin berdila Postat Noiembrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 ,domnilor am nevoie de dumneavoastră in legătură cu acest dispozitiv deci vreau sal leg la niste lampi de 50w care vreau sa se aprinda seara si sa se stinga dimineata dar cum se leaga firele va rog Link spre comentariu
kinderu56 Postat Noiembrie 18, 2019 Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 Salu ai schema pe priza sus in coltul din staga 7 si 8 este motorasul prizei care trebuie alimentat continu iar 1,2,3 sunt contactele releului iar 2 este comun Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 19, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Vaş fi recunoscător domnule Kinderu dacă ați face duneavoastra pe o foaie un desen cum ar trebui legate firele care intră si care ies nu stiu cum sa ma iau după schemă va rog mult Asta nu inteleg cum intra firele si cum ies eu am niste lampi de 50w cu leduri si poate imi aratati cum se leaga de la inceput o schita desenata miar fi de ajutor Link spre comentariu
kinderu56 Postat Noiembrie 19, 2019 Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 lampile de 50 w sunt pentr-u 220v? Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 19, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Da domnule Kindero sunt pentru 220v Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 19, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Chiar nimeni nu mă ajută? Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 19, 2019 Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 7 şi 8 merg la priză, 2 îl legi la 8, lampa o pui între 1 şi 7. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 19, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Vă mulțumesc domnule ,cu respect aveam nevoie de ajutor ,mulțumesc încă odată Şi 3 nu se leagă la nimic Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 19, 2019 Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Da, 3 rămîne neconectat. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 19, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Mulțumesc Link spre comentariu
Florin berdila Postat Decembrie 2, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Domnilor am si eu o dilemă,am montat acel timer pe care lam descris mai sus toate bune si frumoase cupleaza decupleaza la ora setata dar unele lampi adica doua la numar din cele 6 nu se sting de tot are vreo cateva leduri care raman aprinse dar nu la intensitate maxima ce poate fi de vină Link spre comentariu
Florin berdila Postat Decembrie 2, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Mă ajută cineva şi pe mine Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 2, 2019 Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Cititi >> https://www.elforum.info/topic/128110-becurile-cu-led-nu-se-sting-complet/ Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 2, 2019 Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Florine, dacă citeşti Regulamentul, acolo scrie că trebuie să mai cauţi şi alte topicuri existente care tratează aceeaşi problemă, înainte de a deschide un topic nou.În timpul necesar scrierii mesajului de disperare ,,Mă ajută şi pe mine cineva ?,, puteai să scrii în bara de căutare a forumului (aia din colţul dreapta-sus, unde scrie ,,Caută,,) o propoziţie de genul ,,becurile cu led nu se sting complet,,.Şi ai fi găsit exact topicul la care a pus colegul link.... Link spre comentariu
Florin berdila Postat Decembrie 2, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Am înțeles pe viitor domnule Validae mă scuzați Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum