Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Priză programabila

Florin berdila

Postări Recomandate

Domnilor am luat azi o priza programabila analogică si una digitala ,marca STROHM de 3500w ,vreau să pun una dintre ele la un boiler Bosch de 50 litri cu rezistenta de 1500w ,vreau sa cupleze odata un zi la o ora anume numai 30min ,acum ce va rog in ami spune care ar fi mai indicata si daca face fata la boileru meu de 1500w rezistenta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin berdila

14

• ratza

2

• kinderu56

2

• validae

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vă mulțumesc domnilor de ajutor ,mai am una dar este analogic are o roată dințată care fiecare element apasat este 15 min este de 3680w dar am puso la acelasi boiler dar parcă se incălzeste putin probabil este mai ştift PROMELEK este macanică

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Magiqmax

Salutare tuturor!

Am o priza programabila digitala, tip TIMER-DIG-10-WL, produsă de WELLelectrics, căreia i s-a descărcat acumulatorul - 1,2 V; 40 mA. Întrebare: pot înlocui acest acumulator cu unul mai mare, de 1,2 V; 750 mA?

Mulţumesc anticipat pentru răspuns!

Link spre comentariu

Ar trebui să fie suficient şi acumulatorul ei, dar dacă o ţineţi scoasă din priză niciun acumulator nu va fi suficient, toate se descarcă după un timp oarecare.Teoretic un acumulator mai mare va oferi un timp de menţinere a memoriei mai îndelungat, dar problema e că acel acumulator se încarcă printr-o rezistenţă de valoare mare şi calculată pentru o anumită capacitate.Dacă măriţi capacitatea acumulatorului, el se va încărca într-un timp mult mai mare decât cel original.

Link spre comentariu
Vizitator Magiqmax
Acum 21 ore, validae a spus:

Ar trebui să fie suficient şi acumulatorul ei, dar dacă o ţineţi scoasă din priză niciun acumulator nu va fi suficient, toate se descarcă după un timp oarecare.Teoretic un acumulator mai mare va oferi un timp de menţinere a memoriei mai îndelungat, dar problema e că acel acumulator se încarcă printr-o rezistenţă de valoare mare şi calculată pentru o anumită capacitate.Dacă măriţi capacitatea acumulatorului, el se va încărca într-un timp mult mai mare decât cel original.

Mulţumesc pentru răspunsul prompt! Nu durata de încărcare este o problemă, voiam să ştiu dacă folosind un acumulator de capacitate mai mare, afectez în vreun fel circuitul/circuitele din interiorul prizei programabile. Dacă nu, atunci e totul OK. Trag firele de alimentare pentru acumulator afară, îi fac un suport pentru noul acumulator şi mi-am rezolvat problema.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Magiqmax a spus:

Mulţumesc pentru răspunsul prompt! Nu durata de încărcare este o problemă, voiam să ştiu dacă folosind un acumulator de capacitate mai mare, afectez în vreun fel circuitul/circuitele din interiorul prizei programabile. Dacă nu, atunci e totul OK. Trag firele de alimentare pentru acumulator afară, îi fac un suport pentru noul acumulator şi mi-am rezolvat problema.

Verificati separarea fata de retea a circuitului de incarcare al acelui acumulator.

In cazul in care aceasta nu exista (separarea), atentie cum izolati acele fire si suportul exterior.

Link spre comentariu
Vizitator Magiqmax
La 01.11.2019 la 19:20, informer a spus:

Verificati separarea fata de retea a circuitului de incarcare al acelui acumulator.

In cazul in care aceasta nu exista (separarea), atentie cum izolati acele fire si suportul exterior.

Mulţumesc pentru recomandare! S-aveţi o zi bună!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări