anddy Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 sal all, am un tel sony ericsson care nu mai incarca acumulatorul si eu il incarc direct la incarcator dar problema e ca se incarca numai pe jumatate.Are vreo treaba "gnd" ca el are + gnd- si eu folosesc + si - pt incarcare Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 sincer eu nu prea inteleg ce ai vrut sa zici cu incarcarea doar pe jumatate .cum are + gnd - nu are doar + si - (minus fiind si GND-ul)???? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Aceeasi chestie am gasit-o si la acumulatorul unui laptop. Are +,- si gnd. GND-ul se face de la "-" printr-o piesa cuplata termic cu acumulatorii. Probabil un termistor. Link spre comentariu
anddy Postat Septembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2007 la incarcarea pe jumatate am vrut sa zic ca atunci cand il bag in tel imi arata doar jumate incarcat desi il tin multe ore la incarcatSi acumulatorii la tel mobile nu au 3 contacte +,- si mai are si un gnd alimentare simetrica Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 eu credeam ca al treilea fir este pentru sesizarea gradului de incarcare al bateriei.adica sa stie telefonul ce sa afiseze la indicatorul de baterie .eu am acoperit acel gnd care zici u si arata la baterie gol dar telu functiona perfect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum