Vizitator cascadoru Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Salutare si bine v-am gasit. De ceva timp ma chinui cu o problema si nu-i dau de cap ... v-as fi recunoscator daca m-ati lumina Am montat pe masina o interfata android inseriata cu unitatea media originala (passat MOB-2015). Interfata este model DZ-218. Totul functioneaza ok mai putin faptul ca, cand sunt pe navigatie in sistem Android si intervin comenzile vocale, pocnesc difuzoarele ( cred ca este vorba de difuzorul de pe usa soferului- am impresia ca acolo intra semnalul cand intervin indicatiile vocale ale navigatiei ( in speta Google Maps). Uneori aceste pocnituri sunt destul de puternice alteori, mai slabe. Se poate remedia cumva aceasta problema? Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 19, 2019 Partajează Postat Octombrie 19, 2019 Greu de spus, poate fi un efect care provine din modul de conectare, dar poate fi și o chestie din soft.Numai la fața locului se poate depista...așa cred. Link spre comentariu
Vizitator cascadoru Postat Octombrie 19, 2019 Partajează Postat Octombrie 19, 2019 Multumesc frumos. Am facut rost si de un update de soft de la furnizor, a functionat ceva mai bine o vreme dupa care a revenit la vechea meteahna. Cred ca greseala de conectare/montaj nu este ptr ca mufele sunt plug and play. Problema se manifesta doar la vocea de la navigatie, atunci cand intra peste radio de la unitatea masinii. La redare video sau radio online nu am astfel de probleme. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 19, 2019 Partajează Postat Octombrie 19, 2019 Probabil e un zgomot generat de comutarea vocii sintetice, sunt convins că folosind un filtru care să reducă frecvenţele foarte joase s-ar îmbunătăţi situaţia, numai că nu există o schemă care să ,,meargă la sigur,, ci ar trebui făcute experimentări, de aceea am spus că numai la faţa locului se poate vedea ce soluţie e eficientă... Link spre comentariu
Vizitator cascadoru Postat Octombrie 20, 2019 Partajează Postat Octombrie 20, 2019 Da, exact asta este, va multumesc pentru observatie. din pacate, nu sunt in Ro si ma gandeam sa incerc eu ceva ... M ati putea ajuta, va rog, spunandu-mi cu ce as putea incepe sa incerc? si unde sa montez? nu s chiar afon, in liceu, cumparam sirene Uau Uau si semnalizatoare de bicicleta piese si le asamblam singur. multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum