Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pocneste ceva in difuzor

Vizitator cascadoru

Postări Recomandate

Vizitator cascadoru

Salutare si bine v-am gasit.

De ceva timp ma chinui cu o problema si nu-i dau de cap ... v-as fi recunoscator daca m-ati lumina :) 

Am montat pe masina o interfata android inseriata cu unitatea media originala (passat MOB-2015). Interfata este model DZ-218.

Totul functioneaza ok mai putin faptul ca, cand sunt pe navigatie in sistem Android si intervin comenzile vocale, pocnesc difuzoarele ( cred ca este vorba de difuzorul de pe usa soferului- am impresia ca acolo intra semnalul cand intervin  indicatiile vocale ale navigatiei ( in speta Google Maps).

Uneori aceste pocnituri sunt destul de puternice alteori, mai slabe.

Se poate remedia cumva aceasta problema?

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

Top autori în acest subiect

Vizitator cascadoru

Multumesc frumos.

Am facut rost si de un update de soft de la furnizor, a functionat ceva mai bine o vreme dupa care a revenit la vechea meteahna.

Cred ca greseala de conectare/montaj nu este ptr ca mufele sunt plug and play.

Problema se manifesta doar la vocea de la navigatie, atunci cand intra peste radio de la unitatea masinii.

La redare video sau radio online nu am astfel de probleme.

Link spre comentariu

Probabil e un zgomot generat de comutarea vocii sintetice, sunt convins că folosind un filtru care să reducă frecvenţele foarte joase s-ar îmbunătăţi situaţia, numai că nu există o schemă care să ,,meargă la sigur,, ci ar trebui făcute experimentări, de aceea am spus că numai la faţa locului se poate vedea ce soluţie e eficientă...

Link spre comentariu
Vizitator cascadoru

Da, exact asta este, va multumesc pentru observatie.

din pacate, nu sunt in Ro si ma gandeam sa incerc eu ceva ...

M ati putea ajuta, va rog, spunandu-mi cu ce as putea incepe sa incerc? si unde sa montez? nu s chiar afon, in liceu, cumparam sirene Uau Uau si semnalizatoare

de bicicleta piese si le asamblam singur. :) 

multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări