Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nelamuriri legate de ampl 1kw

GooD of BaSS

Postări Recomandate

Salutare :rolleyes: sunt debusolat un pic in legatura cu irfp 240/9240 care este de fapt curentul maxim pe care acestia il tin si la ce tensiune. daca are cineva un grafic cu variatia curentului in raport cu cresterea tensiuni.din cate stiu eu nu exista asa ceva la mosuri doar la bipolari.EU stiam ca la mosuri curentul nu variaza indiferent de tensiune.Lamuritima :supz:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AV1000

1

• GooD of BaSS

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator releu

irfp 240/9240 care este de fapt curentul maxim pe care acestia il tin si la ce tensiune. daca are cineva un grafic cu variatia curentului in raport cu cresterea tensiuni.din cate stiu eu nu exista asa ceva la mosuri doar la bipolari.

:smt005 pai una e teoria alta e practica, sa-ti spun:

- teoretic, conform datelor de catalog trebuie sa se distruga un MOS la 12A curent pe drena si cu o tensiune Uds aplicata de 200V (cu respectarea imprealabila a conditilor test);

- practic, acum depinde de unde ii cumperi, s-ar putea ca MOS-ul respectiv sa faca BUM la un curent de drena de 6A si o tensiune Uds aplicata de 120V ( de astea cand era la student si mai experimentam am mai vazut, si bipolari chiar, in capsule de alea deocheate, capsule in care se regasesc si IRFP240 si IRFP9240, daca ma intelegi).

Variatia sau graficele care te intereseaza, marea majoritate, sunt reproduse in datasheet. Asa ca BAFTA la rasfoit datasheet-uri.

:yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări