GooD of BaSS Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Salutare :rolleyes: sunt debusolat un pic in legatura cu irfp 240/9240 care este de fapt curentul maxim pe care acestia il tin si la ce tensiune. daca are cineva un grafic cu variatia curentului in raport cu cresterea tensiuni.din cate stiu eu nu exista asa ceva la mosuri doar la bipolari.EU stiam ca la mosuri curentul nu variaza indiferent de tensiune.Lamuritima :supz: Link spre comentariu
AV1000 Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 din cite stiam io parca 200v cu 12A uitate si u pe datasheet si vezi ca nu sunt sigur Link spre comentariu
Vizitator releu Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 irfp 240/9240 care este de fapt curentul maxim pe care acestia il tin si la ce tensiune. daca are cineva un grafic cu variatia curentului in raport cu cresterea tensiuni.din cate stiu eu nu exista asa ceva la mosuri doar la bipolari. :smt005 pai una e teoria alta e practica, sa-ti spun:- teoretic, conform datelor de catalog trebuie sa se distruga un MOS la 12A curent pe drena si cu o tensiune Uds aplicata de 200V (cu respectarea imprealabila a conditilor test); - practic, acum depinde de unde ii cumperi, s-ar putea ca MOS-ul respectiv sa faca BUM la un curent de drena de 6A si o tensiune Uds aplicata de 120V ( de astea cand era la student si mai experimentam am mai vazut, si bipolari chiar, in capsule de alea deocheate, capsule in care se regasesc si IRFP240 si IRFP9240, daca ma intelegi). Variatia sau graficele care te intereseaza, marea majoritate, sunt reproduse in datasheet. Asa ca BAFTA la rasfoit datasheet-uri. :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum