Sebastian_talm Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Buna ziua ,am acest invertor defect pe partea de comanda,mai exact tranzistorii Q10 Q11 Q12 Q13 ,sunt 4 unu dupa altu pozitionati oe placa,Q11 si Q13 mai scriau pe ei ca sunt irfz24n...dar pe ceilalti nu se mai vede nimik,daca mar putea ajuta cineva cu o schema sau ceva...1 Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Cam greu . E kinezarie ? ... Link spre comentariu
Sebastian_talm Postat Octombrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Sincer nu stiu ce sa zic...dupa piese si lipituri nu prea pare.... Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Scheme cu valori de la ESAB nu veti gasi . Poate vreun coleg are ( sau a lucrat ) cu asa ceva , si poate si doreste sa va ajute . Link spre comentariu
asterix196803 Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Doar userul Ariciu2009...Cred ca te poate ajuta cu ceva detalii.. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Eu m - am exprimat ( intrebare ) daca e kinezarie ... , prea semana . Link spre comentariu
Sebastian_talm Postat Octombrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Sa sti ca chiar e chinazarie...poate am noroc si ma ajuta cineva.... Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Reparaţia unui invertor de acest gen cere o experienţă solidă în domeniu, dacă doriţi să vi-l repare cineva contra-cost, pot muta topicul la Servicii Electro-Job.... Link spre comentariu
Sebastian_talm Postat Octombrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Acum 39 minute, validae a spus: Reparaţia unui invertor de acest gen cere o experienţă solidă în domeniu, dacă doriţi să vi-l repare cineva contra-cost, pot muta topicul la Servicii Electro-Job.... Va dau dreptate,din pacate nu posed experienta necesara pt ca la mine e pasiune si o fac in timpul liber...cand am timp si in limita cunostintelor mele...dar din fericire,traiasca olx ul si youtube am rezolvat....este vorba despre irf9z24n...si in limita cunostintelor mele,si cu indrumarile unora dintre voi...am reusit de am reparat tot....va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum