yo3fkc Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Acum 2 minute, gauss a spus: Poate sunteti prea aspru ... Ma rog , zic si eu . Aspru cu copilul ( fata ) . Nu sunt deloc aspru . Aceasta este realitatea scolii din ziua de azi . Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Acum 6 minute, Craciun a spus: Ma gandesc serios sa sesizez Microsoft. Mai bine nu ... , ca ne scumpesc licentele ! Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Am vorbit cu una de la suport Romania, si imi zicea sa ii dau cheia de produs I-am zis ca eu am probleme cu aplicatia lor "calculator" din Windows 7 si m-a luat ca ptr Win7 nu mai ofera suport :)) I-am si spus problema si ma indruma la "comunitatea Microsoft". Halal !!! Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Vedeti ? ... Si acolo sunt persoane care au considerat exercitiul din topic ambiguu . Si ( probabil ) au copii ... Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 (editat) cine e interesat de opinia comunitatii Microsoft, gaseste topicul deschis de mine aici: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_programs/calculator-aplication-shows-two-different-results/4a70f8ab-1f33-4110-8428-28c7f5dfb5c6?tm=1571385349946 calculator aplication shows two different results for a simple ecuation when is used in standard mode and then in scientific mode Editat Octombrie 18, 2019 de Craciun Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2019 (editat) Ireparabilul s - a produs ... Vom fi catalogati drept o tara ostila si nesigura . P.S. - rezultatul ( corect ) al exercitiului este 12 . Editat Octombrie 18, 2019 de gauss Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 @gauss, Rezultatul corect e 2, asteptam si alte opinii cu ecuatia asta, eu zic ca facem inatai inmultirile apoi adunarea si apoi scaderea si iese 2. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2019 (editat) Am zis ca fac si eu o gluma . Ca aia cu pamantul plat , pe care o sustin prin topicuri . Probabil nu am reusit . Am scris mai sus ca am fost olimpic , ma astept sa nu gresesc la ordinea operatiilor . Fac zilnic calcule " de mana " ... , nu cu calculatorul din Win . Oricum nu mai conteaza ce rezultat obtin eu , ci ce invata copiii la scoala , si de la parinti . Sincer , am fost foarte surprins . De aceea am deschis topicul . Oricum nu sunt mai destept ca Microsoft , acolo e " bataia pestelui " . Editat Octombrie 18, 2019 de gauss Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Da o fi bataia pestelui la Microsoft , dar daca la o aplicatie simpla precum calculator o dau in bara, la ce sa ma astept cand ma bazez pe ei ca Excelul ,de exemplu, face corect toate functiile matematice cu care se lauda? Daca asa o fi si cu softurile CAD cu care calculeaza aia structuri de rezistenta la cladiri, etc , atunci am pus-o, la propriu... Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2019 (editat) De obicei erorile se exemplifica si demonstreaza cu exemple . Ma rog , asa cred eu . Dar e o alta discutie ... Editat Octombrie 18, 2019 de gauss Link spre comentariu
gas2 dan Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Ecuatia asta ar trebui data la intrarea in sectia de votare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Începând cu pagina trei, intrăm în aria politică. După alte câteva, îl dezgropăm pe ceașcă. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2019 (editat) Ar trebui si la iesire ! ... E un exercitiu aritmetic , nu o ecuatie . Ca nu are nici o necunoscuta . Macar la figurat ... P.S. - ca tot s - a adus vorba , tov . Nicolae Ceausescu l - ar fi rezolvat ( corect ) ? Fara ajutor de la tov . Elena ... Editat Octombrie 18, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Am încercat să înțeleg cum le dădea 12 . Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2019 (editat) La rand . Adica operatiile ... Plus , minus , ... egale in rang cu inmultirea . Era sa scriu " asa cum trebuie " , dar as fi fost sanctionat din nou . Asa ca ... P.S. - eu ( tot ) cred ca e o gluma jurnalistica . Insusi titlul e gresit , e vorba de aritmetica , nu matematica . Ma rog , parere personala . Editat Octombrie 18, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate