Alex vw Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 (editat) Buna dimineata.Detin un laser chinezesc k40 si de cateva zile am o problema: dupa ce am sters oglinda si lentila de focus de pe capul gravator, am observat ca nu mai graveaza, taie.Am realiniat oglinzile si in loc sa imi faca 1 simplu punct pe lemn, imi face 1 punct si un semicerc.Drept ii ca oglinda de pe capul gravator e cap zgariat.Acum nush, ori e coincidenta de cand am sters oglinda ori pur si simplu s-a intamplat... Cand am aliniat oglinzile am observat ca pana acum oriunde batea raza laser pe oglinda capului gravator mergea fara probleme, iar aseara am observat ca raza trebuie sa bata oarecum pe marginea oglinzii pentru a grava ! Am scos si lentila focus ( pentru a inlatura problema lentilei focus) si tot asa graveaza : punct + semicerc. Am schimbat si oglinzile intre ele : oglinda nr 2 cu oglinda nr 3 ( cea de pe capul gravator ) si am pus intre oglinda nr 2 si oglinda nr 3 un placaj sa vad daca face un punct si parea a face 2 puncte defapt ! LE : am comandat intre timp o oglinda. ( greu am gasit la un pret bun ) Editat Octombrie 18, 2019 de Alex vw Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum