profimex Postat Octombrie 17, 2019 Partajează Postat Octombrie 17, 2019 pentru cei interesati am 20 laptopuri 10 functionale 10 pt piese majoritatea i3-i5 4-8 g ram hdd 500-1tb . Se vand toate sau la bucata pentru mai multe detalii mesaj privat . Link spre comentariu
cristi7521 Postat Octombrie 17, 2019 Partajează Postat Octombrie 17, 2019 Reguli obligatorii - Completeaza localitatea/domiciliul in profil - Ai grija ce vrei sa vinzi doarece esti singurul raspunzator de ceea ce vinzi - Obligatoriu: pret pentru fiecare produs - Obligatoriu poze reale cu produsele vandute - In titlul subiectului precizeaza clar ceea ce vinzi - Daca aveti site propriu puteti pune si link spre site sau poze cu conditia sa nu fie magazin online. - Ai voie doar la un singur UP pe zi ! - Ai voie la maxim 3 subiecte(topice)! 1 Link spre comentariu
profimex Postat Octombrie 17, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2019 Acum 2 ore, cristi7521 a spus: Reguli obligatorii - Completeaza localitatea/domiciliul in profil - Ai grija ce vrei sa vinzi doarece esti singurul raspunzator de ceea ce vinzi - Obligatoriu: pret pentru fiecare produs - Obligatoriu poze reale cu produsele vandute - In titlul subiectului precizeaza clar ceea ce vinzi - Daca aveti site propriu puteti pune si link spre site sau poze cu conditia sa nu fie magazin online. - Ai voie doar la un singur UP pe zi ! - Ai voie la maxim 3 subiecte(topice)! si daca am 2000 de placi de televizoare trebuie sa le fac poza la fiecare in parte ? Link spre comentariu
nostromo Postat Octombrie 17, 2019 Partajează Postat Octombrie 17, 2019 Acum 4 minute, profimex a spus: si daca am 2000 de placi de televizoare trebuie sa le fac poza la fiecare in parte ? Pai cine cumpara la bucata nu vrea sa vada poze ca sa stie pe ce da banii sau ii da asa pe NV ? Si ala care vrea sa cumpere engros tot o sa vrea poze ! Link spre comentariu
profimex Postat Octombrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Acum 17 ore, nostromo a spus: Pai cine cumpara la bucata nu vrea sa vada poze ca sa stie pe ce da banii sau ii da asa pe NV ? Si ala care vrea sa cumpere engros tot o sa vrea poze ! pai tocmai aia ziceam si eu cine vrea sa cumpere imi trimite un mesaj privat si se vor trimite poze pe wp Link spre comentariu
nostromo Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Acum 5 minute, profimex a spus: pai tocmai aia ziceam si eu cine vrea sa cumpere imi trimite un mesaj privat si se vor trimite poze pe wp Regulamentul e clar si trebuie respectat de toti fara exceptie , pui poze la tot ce vinzi , altfel anuntul tau va fi sters ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Acum 18 ore, profimex a spus: si daca am 2000 de placi de televizoare trebuie sa le fac poza la fiecare in parte ? Cam da, si nu e negociabil. Reguli obligatorii - Completeaza localitatea/domiciliul in profil - Ai grija ce vrei sa vinzi doarece esti singurul raspunzator de ceea ce vinzi - Obligatoriu: pret pentru fiecare produs - Obligatoriu poze reale cu produsele vandute - In titlul subiectului precizeaza clar ceea ce vinzi - Daca aveti site propriu puteti pune si link spre site sau poze cu conditia sa nu fie magazin online. - Ai voie doar la un singur UP pe zi ! - Ai voie la maxim 3 subiecte(topice)! Link spre comentariu
profimex Postat Octombrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Acum 2 minute, doru3160 a spus: Cam da, si nu e negociabil. Reguli obligatorii - Completeaza localitatea/domiciliul in profil - Ai grija ce vrei sa vinzi doarece esti singurul raspunzator de ceea ce vinzi - Obligatoriu: pret pentru fiecare produs - Obligatoriu poze reale cu produsele vandute - In titlul subiectului precizeaza clar ceea ce vinzi - Daca aveti site propriu puteti pune si link spre site sau poze cu conditia sa nu fie magazin online. - Ai voie doar la un singur UP pe zi ! - Ai voie la maxim 3 subiecte(topice)! ok imi cer scuze se poate inchide Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 (editat) Am spus in nenumarate randuri ca daca sunt prea multe repere pentru a le poza individual atunci macar una sau doua poze de grup ( la gramada ), arata macar o tentativa de respectare a regulilor ( atat de simple ). Topic inchis! Editat Octombrie 18, 2019 de Marian Link spre comentariu
Postări Recomandate