Vizitator Adrian gombos Postat Octombrie 16, 2019 Partajează Postat Octombrie 16, 2019 (editat) https://www.elforum.info/uploads/monthly_2019_10/1571228860829-1166435296.jpg.9f6577dcdc2722ce420850260f2c5add.jpgBuna ziua. Am o problemă cu 2 dintre cei 4 senzori. Statia este ok, dacă senzorul transmite semnalul. Am schimbat releul reed dar nu asta a fost problema, releele reed își fac treaba problema este după ele. Afișez poze poate mă poate ajuta cineva VID_20191016_153904.mp4 Editat Octombrie 16, 2019 de Adrian gombos Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 16, 2019 Partajează Postat Octombrie 16, 2019 (editat) Trebuie analizat modul de acţiune al senzorului, respectiv dacă nu există o limitare a vitezei de răspuns la detectarea mişcării liniei de pescuit.Releul REED poate fi OK, dar el este acţionat cu ajutorul unui magnet.Vedeţi dacă magnetul e bine poziţionat, poate fi necesară repoziţionarea magnetului, sau chiar înlocuirea lui cu unul mai puternic.... Editat Octombrie 16, 2019 de validae Link spre comentariu
Vizitator Adrian gombos Postat Octombrie 16, 2019 Partajează Postat Octombrie 16, 2019 Se vede in poze i-am: dezlipit, înlocuit, măsurați, testați, in nici un caz magnetul sau releele reed. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 16, 2019 Partajează Postat Octombrie 16, 2019 Văd că în video îl loviţi în mod repetat de genunchi, aţi verificat şi dacă bateriile fac contact ferm cu conectorii, sau dacă nu cumva aceştia sunt puţin oxidaţi ? Verificaţi lipiturile plăcii, poate vreo componentă e parţial dezlipită....din păcate de la distanţă nu putem face prea multe. Link spre comentariu
Vizitator Adrian gombos Postat Octombrie 16, 2019 Partajează Postat Octombrie 16, 2019 Ăsta este unul dintre ei. M-ai am unul care a început să facă aproape la fel Acum 2 minute, validae a spus: Văd că în video îl loviţi în mod repetat de genunchi, aţi verificat şi dacă bateriile fac contact ferm cu conectorii, sau dacă nu cumva aceştia sunt puţin oxidaţi ? Verificaţi lipiturile plăcii, poate vreo componentă e parţial dezlipită....din păcate de la distanţă nu putem face prea multe. Lipiturile și piesele sunt protejate cu un fel de silicon antioxidare . Sigur este o piesa ( integrat) dar pe chinezării le astea nu scrie nimic că să caut fiecare piesa să știu ce trebuie să facă Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum