Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzori cu statie pescuit

Vizitator Adrian gombos

Postări Recomandate

Vizitator Adrian gombos

https://www.elforum.info/uploads/monthly_2019_10/1571228860829-1166435296.jpg.9f6577dcdc2722ce420850260f2c5add.jpgBuna ziua. Am o problemă cu 2 dintre cei 4 senzori. Statia este ok, dacă senzorul transmite semnalul. Am schimbat releul reed dar nu asta a fost problema, releele reed își fac treaba problema este după ele. Afișez poze poate mă poate ajuta cineva

15712288044982077706460.jpg

Editat de Adrian gombos
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Trebuie analizat modul de acţiune al senzorului, respectiv dacă nu există o limitare a vitezei de răspuns la detectarea mişcării liniei de pescuit.Releul REED poate fi OK, dar el este acţionat cu ajutorul unui magnet.Vedeţi dacă magnetul e bine poziţionat, poate fi necesară repoziţionarea magnetului, sau chiar înlocuirea lui cu unul mai puternic....

Editat de validae
Link spre comentariu

Văd că în video îl loviţi în mod repetat de genunchi, aţi verificat şi dacă bateriile fac contact ferm cu conectorii, sau dacă nu cumva aceştia sunt puţin oxidaţi ? Verificaţi lipiturile plăcii, poate vreo componentă e parţial dezlipită....din păcate de la distanţă nu putem face prea multe.

Link spre comentariu
Vizitator Adrian gombos

Ăsta este unul dintre ei. M-ai am unul care a început să facă aproape la fel

Acum 2 minute, validae a spus:

Văd că în video îl loviţi în mod repetat de genunchi, aţi verificat şi dacă bateriile fac contact ferm cu conectorii, sau dacă nu cumva aceştia sunt puţin oxidaţi ? Verificaţi lipiturile plăcii, poate vreo componentă e parţial dezlipită....din păcate de la distanţă nu putem face prea multe.

Lipiturile și piesele sunt protejate cu un fel de silicon antioxidare . Sigur este o piesa ( integrat) dar pe chinezării le astea nu scrie nimic că să caut fiecare piesa să știu ce trebuie să facă

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări