Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 5 ore, alcon a spus:

paine.jpg

nu o sa uit toata viata bara aia de metal.

cei care ati "servit" astfel de cozi cred ca va mai aduceti aminte ca nu erau foarte civilizate.

imi aduc aminte de celebra "nu mai impinge!"

ei,eu aveam probleme cu acea bara,efectiv eram strivit in ea.

avand undeva la 10-12 ani,imi venea cam pe la coaste..

Editat de ionutb71
Link spre comentariu

Cozi, am servit si eu destule! Bara nu mi-o aduc aminte decit de la caseriile cinematografelor. In rest, era doar "am fost si eu aici", si cineva ti se baga in fata. Coada era vesnic groasa, in fata, din cauza jmecherilor, si subtire, cu fraieri, in spate.

Link spre comentariu

Salutare ! Printre primele postari era si o reclama la MSR romanesti Automatic si Automatic Super . Isi mai aminteste cineva cat costau ?

Intreba cineva de colectia CPSF ; se gaseste integrala la descarcare pe  romania-inedit.3xforum.  ; la fel si colectia almanahurilor Anticipatia.

Link spre comentariu

Ei, hai sa nu exageram. Doi pierde vara, pardon iarna,  stind la taclale la gura metroului.

Alcon, cind ma gindesc ca in acest mod am calatorit si eu, aproape 30 de ani... Si era un frig, iarna, in ele, de nimeni nu statea jos! Dar si eu mi-am scos pirleala, sunt dator la ITB....:rade:

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări