Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Imi poate explica cineva, cum,  o televiziune ce-si incepea programul STRICT la ora 20 ( exceptie duminica), isi incepe programul, nitam-nisam, adica hodoronc-tronc, la ora ...13, intr-o zi de vineri?

Link spre comentariu

Programul se facea cu o zi inainte, mai ales cel tiparit.  Cel putin unul din acele doua programe este fake. Nu conteaza care. Important e ca cineva se straduieste sa arate lucrurile asa cum nu au fost. De intoxicari parca ne-am cam saturat. Repet, nu conteaza care din ele a fost cel real.

Link spre comentariu

Doru, pe undeva poate ai dreptate. Prograul radio-tv, era editat o data oe saptamina, parca vinerea aparea, si cuprindea emisiunile radio-tv, ce urmau sa fie transmise de lunea urmatoare, pina duminica urmatoare. Asta era prograul saptaminal. In acel program, nu cred ca vinerea incepea emisiunea la ora 13, nu avea cum, in momentul tiparirii, nu se anticipase cursul evenimentelor! Zilnic, in fituicile vremii, centrale si locale, aparea programul pe ziua in curs, ce putea fi, sau nu, similar cu cel publicat in programul saptaminal. Aici putea apare modificarea cu inceperea, total nefireasca,  a emisiunii la ora 13! Si, intr-adevar, acest program a aparut in Scinteia din ziua de 22 dec. Si nu numai!  Asta pentru a atrage pe romani in fata televizorului. Unde au vazut ce au vazut. Inclusiv emanatia si declaratia pe care Iliescu, acum, nu o mai recunoaste: "ne scuzati ca am intiziat (in studioul tvr 1), dar am trecut pe la ambasada sovietica, sa spunem cine suntem si ce vrem!"

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări