icar Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Imi poate explica cineva, cum, o televiziune ce-si incepea programul STRICT la ora 20 ( exceptie duminica), isi incepe programul, nitam-nisam, adica hodoronc-tronc, la ora ...13, intr-o zi de vineri? Link spre comentariu
NICA Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Nu poate nimeni da o explicatie.... Ati trait acele zile , multi le-am trait cu sperantele de atunci. Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Ar putea fi ...ati mintit poporul cu relevizorul... Link spre comentariu
ionutb71 Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Acum 11 ore, okean a spus: Astazi in program...tenesi de Finca Dragasani sau fincasi,cum le ziceam noi atunci cand nu aveam bani de celebri adidasi. ce nu se compara cu celebra firma straina era mirosul. bestial! Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Am pozat și eu un telefon public uitat pe un perete chiar în seara asta. Cind ajung la un computer poate pun și o poza. Mi-a amintit de vremea studenției..... Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 13, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2019 (editat) Podul de la Cernavoda al treilea din lume si cel mai lung, 190m, din Europa continentala la vremea aceea ... Editat Decembrie 13, 2019 de okean 2 Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 13, 2019 Partajează Postat Decembrie 13, 2019 Statie PECO (1962) Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Mergator... Cine s-a jucat cu asta? Link spre comentariu
Liviu M Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 (editat) La 12.12.2019 la 18:58, NICA a spus: Eu am gasit o alta poza, pare mai realista... La aceeasi adresa e si pagina 11, cu programul radio de joi, asa ca poza e cu programul complet. LE Pagina cu toate pozele... Editat Decembrie 14, 2019 de Liviu M Link spre comentariu
Liviu M Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 (editat) Pe de alta parte, din cauza diverselor evenimente din tara din perioada aia, programul TV a tot fost modificat. Editat Decembrie 14, 2019 de Liviu M Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Programul se facea cu o zi inainte, mai ales cel tiparit. Cel putin unul din acele doua programe este fake. Nu conteaza care. Important e ca cineva se straduieste sa arate lucrurile asa cum nu au fost. De intoxicari parca ne-am cam saturat. Repet, nu conteaza care din ele a fost cel real. Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Magazinul Lumea Copiilor de pe Lipscani, de acolo imi cumparam jucarele cand faceam rost de bani. Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Doru, pe undeva poate ai dreptate. Prograul radio-tv, era editat o data oe saptamina, parca vinerea aparea, si cuprindea emisiunile radio-tv, ce urmau sa fie transmise de lunea urmatoare, pina duminica urmatoare. Asta era prograul saptaminal. In acel program, nu cred ca vinerea incepea emisiunea la ora 13, nu avea cum, in momentul tiparirii, nu se anticipase cursul evenimentelor! Zilnic, in fituicile vremii, centrale si locale, aparea programul pe ziua in curs, ce putea fi, sau nu, similar cu cel publicat in programul saptaminal. Aici putea apare modificarea cu inceperea, total nefireasca, a emisiunii la ora 13! Si, intr-adevar, acest program a aparut in Scinteia din ziua de 22 dec. Si nu numai! Asta pentru a atrage pe romani in fata televizorului. Unde au vazut ce au vazut. Inclusiv emanatia si declaratia pe care Iliescu, acum, nu o mai recunoaste: "ne scuzati ca am intiziat (in studioul tvr 1), dar am trecut pe la ambasada sovietica, sa spunem cine suntem si ce vrem!" Link spre comentariu
Postări Recomandate