Усилитель Postat Decembrie 8, 2019 Partajează Postat Decembrie 8, 2019 Da , adevarata sticla de Pepsi , avea gust fantastic , cele de acum de la ambele firme de Cola sunt palide la aroma si pline de zahar ,indulcitori ,fructoza etc . Am prins pe vremea "cealalta"Quick Cola , varianta de sirop concentrat facut in DDR ,si aia era mai buna la gust ca cele de acum , adevarat puneai cat trebuie .Dupa o vreme a aparut si varianta romaneasca imbuteliata ,din aia nu am baut , la noi in oras nu era .( au facut si polonezii dupa un timp ,nu stiu daca erau licente DDR ) Link spre comentariu
Dan Minciu Postat Decembrie 8, 2019 Partajează Postat Decembrie 8, 2019 Cantare albastre pe fond de faianta alba, 15 pe 15. Acum 3 ore, icar a spus: alta anii 70, cind gaseai de toate, Acum 3 ore, icar a spus: Era o vreme cind butelia venea acasa, cu 17 lei, Era... Link spre comentariu
deneinvins Postat Decembrie 8, 2019 Partajează Postat Decembrie 8, 2019 Bicicletă Pegas cumpărată în anul 1981. Folosită în permanență pînă în prezent. Cu excepția apărătorii de lanț, este completă și funcțională pe toate funcțiunile. Balamaua de pe cadru (pentru a fi pusă în portbagaj), este perfect funcțională. Vopseaua originală de culoare verde s-a depreciat și în 2000 am vopsit-o negru. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 8, 2019 Partajează Postat Decembrie 8, 2019 On 12/7/2019 at 7:28 AM, doru3160 said: App de peretele blocului...uite una proaspata, de juma de ora, tot de pe peretele unui bloc. Ma si mir cum de a rezistat atat. N-am idee unde a muncit manipulatorul. L-am pastrat pt ca mi-a placut cum e lucrat. Se vede pasiunea, nu lucrul de mantuiala. Facut in Romania la cumpana mileniului. Le-am vazut pe linia de productie si cu taste cu numere arabe. La Intrarom era masa gratis, cafea/ceai gratis, ore suplimentare platite in dublu... ce vremuri. In fine, grecul mai lasa si el cativa banuti in Romania, restul se ducea la el acasa. Import-Export se numea. Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 8, 2019 Partajează Postat Decembrie 8, 2019 Acum 3 minute, Thunderer a spus: Ma si mir cum de a rezistat atat. O fi greu de scos de pe perete! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 8, 2019 Partajează Postat Decembrie 8, 2019 Au devalizat ăștia clădiri întregi, nu cred ca se impotmoleau în cutiuța aia. Cred mai degrabă ca e prea puțin fer ca să merite efortul. Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 8, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2019 (editat) Frank Farian si unul din cele mai bune produse - Boney M- care ne-au bucurat tineretile... Editat Decembrie 8, 2019 de okean Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 10, 2019 Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Dacia 2000 cu număr de îmatriculare tovărăşesc. Bucuresti interbelic Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 10, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2019 (editat) Dacia 2000 de mai sus a fost una din masinile lui Ceausescu, exemplar unic ramas in functiune, era in fapt un Renault 20 TS asamblat din kituri CKD Renault, în perioada 1979-1982. Editat Decembrie 10, 2019 de okean Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 11, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2019 (editat) Bacau anii 60'...Volga era la putere ! Editat Decembrie 11, 2019 de okean Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 (editat) Seamănă cu Calea Mărăşeşti sau mi se pare? EDIT: Nu seamănă, chiar aia e. https://goo.gl/maps/ncNMb5VhY3HCbd6VA Editat Decembrie 11, 2019 de ratza Link street view Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Nu-mi amintesc exact de cand o am, oricum prin '82-'84 aveam o lanterna asemanatoare, poate chiar asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate