doru3160 Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Acum 4 minute, icar a spus: A ramas pe peretele blocului App de peretele blocului...uite una proaspata, de juma de ora, tot de pe peretele unui bloc. Ma si mir cum de a rezistat atat. N-am idee unde a muncit manipulatorul. L-am pastrat pt ca mi-a placut cum e lucrat. Se vede pasiunea, nu lucrul de mantuiala. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Erau multe dacii 1100 dar aparusera timid si 1300. Deci prin 71...72. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Acum 2 ore, icar a spus: Mare Savant, tu confirmi ce am spus eu mai sus. La indicăți pretioase, ne-am intins mai mult decit plapuma. (Nici mie, uneori, nu-mi ieseau montajele din prima). Bun. Dar intreb, daca nu mergeau, si stiati ca nu mergeau, ce v-a oprit sa le faceti guler fabricantului? Da, stiu, frica de dictatura tovarasului. Vedeti diferenta? Vaaai draga, dar am spus de fiecare data ca le-am dus inapoi producatorului. nu avea de ce sa ne fie frica! relatiile intre inteprinderi erau altfel decit se credea de pe margine! cauzele erau in general cunoscute, dar la calitatea componentelor nu se putea face mai mult! Pentru 20 de beri pot spune care era si cauza, nu era secreta, dar fara import nu putea fi rezolvata! in anii 80, in industrie nu era ca in armata, nu tremuram toti de frica unui timpit cu mai multe table pe umar! Cei tineri, care nu au avut tangenta cu industria acelor vremuri, pot cadea in extaz la vederea unui aparat cu afisaj care licureste dupa 40 de ani de la fabricare! faptul ca mai licuresc 20 din 8.000 nu il mai cunosc. Acum 3 ore, BRANCA a spus: .Prin 90 televizoarele Samsung erau extrem de proaste. Desigur! tocmai am vazut unul in functiune acum 2 ore! cumparat imediat dupa 89! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Acum 2 ore, icar a spus: Mare Savant, iti spun, nominal, bati cimpii. Si nu e prima data. Cind iti spun si cind bati cimpii. Mare Savant ai dreptate, unii, zic unii, o duc bine. Si nu ma refer la cei care trudesc in agricultura, la vreun patron nesimtit pe salariul minim pe economie, sau la pensionarii care dau juma de pensie pe medicamente, ca de, nu au pensie speciala. Mare Savant, mereu ai poluat topicurile, indiferent de tema, cu ineptii politice. Chiar nu te poti abtine? Nici eu nu va spun pentru prima data ca nu sint nici subalternul dv. nici nu ne aflam in curtea cazarmii, asa ca ma lasa rece ordinele dv. In rest aveti dreptate! de ce sa o duca bine o parte din ce in ce mai mare a populatiei cind puteam fi toti egali in saracie??? Realitatea de pe strazi si din magazine nu poate fi ascunsa prin OZU! Ghinion! Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Hmm!Cand am zis ca televizoarele Samsung erau f proaste nu am avut in vedere defectarea lor ci calitatea imaginii.Aveam un Toshiba pe care l-am comparat cu Samsungul.Era cam ca Lamborghini langa Dacia 1300! Si Toshiba a mers la tara pina acu 2 ani cu aceiasi imagine super.Au facut unii din noii meseriasi Renel o interventie pe linia electrica si-au bubuit nspe tv-uri,frigidere s.a. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Nu va contrazic , unele tv . dupa 90 functioneaza si acum (o vecina are Nei varianta fara telecomanda ) daewoo ,orion la fel , acum iesirea din garantie inseamna tomberon ptr modelele noi aparute !! Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Pai Toshiba e japonez si Samsung e corean. Intre timp si Samsung a devenit bun... la destule. Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Si vorbind de efortul de relansare economie nationala.LG Chem din Coreea este cel mai mare producator mondial de acumulatori Li Ion.Noi nici macar parlitele de baterii alcaline nu le mai facem! Eu de asta vorbeam.Avem producatori straini,cu tehnologia lor,care vor fi buni atata timp cat stau la noi.Dupa aia potopu! Chinezii iau adus in tara lor pe straini si le fura/asimileaza tehnologia la greu...Taman ce-am vazut,pe net,o megafabrica Tesla(USA) amplasata la ei... Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Nu-ți mai bate capul. Când nu se poate, nu se poate înțelege, ca vorba aia, de unde nu e, nici D-zeu nu cere. Ascult acum la știri ca Bucureștiul iar nu are căldură pt că țevile au peste 50 ani. Care o fi diferența între frigul de atunci și frigul de acum, sa le-o explice cine vrea, celor inghetati în propriile case. Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Frigul de acum e pe bani grei. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Acum 3 ore, doru3160 a spus: Nu-ți mai bate capul. Când nu se poate, nu se poate înțelege, ca vorba aia, de unde nu e, nici D-zeu nu cere. Ascult acum la știri ca Bucureștiul iar nu are căldură pt că țevile au peste 50 ani. Care o fi diferența între frigul de atunci și frigul de acum, sa le-o explice cine vrea, celor inghetati în propriile case. Pai ar trebui sa le explice cineva care se pricepe la instalatii termice, ca e totusi e o "mica" diferenta intre o defectiune ori necesitatea renovarii retelei, si tinerea la pofta unuia timp de 2 cincinale a tarii in frig si intuneric ... stiti pe cineva priceput la instalatii termice care sa le explice? ... si parca azi unii au centrale termice proprii, de apartament, si nu mai depind de tevile alea, sau cumva ne prefacem ca nu cunoastem domeniul si vrem neaparat sa bocim pe forum despre cat de bine era acu' 35 de ani si ce rau ne este azi, facand asta de la tastatura laptopului, cu un ochi la unul dintre cele 130 de programe pe TV-ului smart LCD, atenti la shoppingul online in caldura din casa controlata de cronotermostat, ascultand un CD cu Pink Floyd, socotind daca sa ne facem abonament la Netflix, inscriindu-ne la programul Rabla pentru o masina noua si avand grija sa avem smartfonul aproape ca asteptam un apel de la prietenii plecati in excursie in afara... toate astea din cauza de cat de rau ne este azi?! Ei... dragi tovarasi si preetini,... ce bine v-ar prinde o "detasare" pe unde avea nevoie Partidul (mina, Canal...), si de unde intradevar nimeni nu s-a plans vreodata pe vreun forum de atunci ca i-ar fi fost rau acolo, asa cum "voluntar" au patit-o unii mai demult, asa... ca sa va treaca Alzheimer-ul! Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 8, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2019 Tot nu a aparut sticla cu sirop de trandafir ... Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 8, 2019 Partajează Postat Decembrie 8, 2019 (editat) Sa revenim la oile noastre... Editat Decembrie 8, 2019 de icar Link spre comentariu
Postări Recomandate