gauss Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 (editat) Acum 20 minute, matzah a spus: Acel design a fost folosit de Fluke la multe modele... Si chiar de Rohde & Schwartz ... , UDL 3 : https://www.olx.ro/oferta/vand-aparat-masura-digital-rohde-schwarz-IDbjgW6.html#d6032c7025 Editat Octombrie 24, 2019 de gauss Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 Ceausescu era tipul taranului ce stia sa profite. Avea o inteligenta nativa dar needucata. Nu uitati spicuirile lui la congrese, tinute fara foaie in fata, ca Veorica, cind pur si simplu se uita vorbind. Johannis sau tuta Viorica nu-i ajung nici la gleza in privinta vorbitului liber. In fine...despre altceva vorbim. Pe asta il mai stiti? Ultimul ragnet in materie de echipament de schi. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 PERLAN - ul era de Timisoara . Restul detergentilor ( DERO ) s - a fabricat la Ploiesti . Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 La 23.10.2019 la 21:44, alcon a spus: Carpati, alb, albastru.. Link spre comentariu
okean Postat Octombrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2019 O colectie celebra... Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Exista pe undeva un scan la colecția asta? Am citit dintre ele în copilărie și mi-ar place sa mai citesc.... Merci! Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Stejar, extrema urgenta... Compas de mare precizie. Insusi Pitagora l-a folosit. Link spre comentariu
okean Postat Octombrie 25, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2019 (editat) "Exista pe undeva un scan la colecția asta?"... trebuie sapat, sigur e pe undeva ! Pentru cine vrea sa vada "Marine Boy" color... se difuza duminica dimineata in anii 70', scula era un COSMOS 1 black&white Editat Octombrie 25, 2019 de okean Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Pina sa apara Staedtler, erau cele mai bune creioane mecanice. In capat aveau un dispozitiv de ascutit mina. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 (editat) Koh-I-Noor, mai avea un avantaj, tubul metalic era numai bun de suflat proiectile de , orez, hurtie, guma...adevarate razboaie. Editat Octombrie 25, 2019 de validae litere aiurea Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 (editat) E bun de prins ( in loc de mina de grafit ) tija de conductor de Cu , lipita pe un ac de seringa taiat si rectificat pe abraziv si geam . Scopul ? Se pot " picta " cablaje , cu linii perfect drepte ( cu rigla ) , subtiri de 0,5 mm ( si mai ... ) . Spatiile mai groase se pot umple ca la colorare desene . Eu folosesc (si) creion mecanic din cel negru , de Flaro , cu cotorul negru din masa plastica , intors si infiletat fortat , e mai gros si mai comod . Editat Octombrie 25, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Pestele ala e moartea pasiunii. Ai mei nu l-au avut, probabil din saracie sau din alte considerente. Il vedeam peste tot pe unde ma duceam in vizite, pus pe televizor. Odata l-am vazut pus pe o masa si mi-a parut cam ciudat, parca nu se potrivea, Pe televizor era o papusa cam alba la fata si cu ochii cat ceapa. Deci se putea si mai rau. Link spre comentariu
Postări Recomandate