Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Ceausescu era tipul taranului ce stia sa profite. Avea o inteligenta nativa dar needucata. Nu uitati spicuirile lui la congrese, tinute fara foaie in fata, ca Veorica,  cind pur si simplu se uita vorbind. Johannis sau tuta Viorica nu-i ajung nici la gleza in privinta vorbitului liber. In fine...despre altceva vorbim.

Pe asta il mai stiti?

sapun-perlan-alb.jpg

Ultimul ragnet in materie de echipament de schi.

poster,840x830,f8f8f8-pad,750x1000,f8f8f8.u1.jpg

Link spre comentariu

E bun de prins ( in loc de mina de grafit ) tija de conductor de Cu , lipita pe un ac de seringa taiat si rectificat pe abraziv si geam . Scopul ? Se pot " picta " cablaje , cu linii perfect drepte ( cu rigla ) , subtiri de 0,5 mm ( si mai ... ) . Spatiile mai groase se pot umple ca la colorare desene . Eu folosesc (si) creion mecanic din cel negru , de Flaro , cu cotorul negru din masa plastica , intors si infiletat fortat , e mai gros si mai comod .  

Editat de gauss
Link spre comentariu

Pestele ala e moartea pasiunii.

Ai mei nu l-au avut, probabil din saracie sau din alte considerente. Il vedeam peste tot pe unde ma duceam in vizite, pus pe televizor.

Odata l-am vazut pus pe o masa si mi-a parut cam ciudat, parca nu se potrivea, Pe televizor era o papusa cam alba la fata si cu ochii cat ceapa. Deci se putea si mai rau.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări