Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 13 ore, alcon a spus:

Multe masini

masini.jpg

Probabil 1990-1992, când după foamea din comunism, se duceau lumea să cumpere la greu. Mă aşteptam să fie mai multe maşini străin e pe atunci, dar în poză nu văd decât una ("B.M.W."-ul)

Cât despre tanti din poze, neselicionate, dar machiate din păcate...

Editat de ctepeo
Link spre comentariu
Acum 3 minute, ctepeo a spus:

Probabil 1990-1992, când după foamea...

Nu cred sa fie dupa 89! E sigur inainte, zona era aglomerata mereu, era intersectie semaforizata. Apoi, nu se vad celebrele tarabe, aparute dupa 90, ca ciupercile dupa ploaie!!!!

Ctepeo, sunt machiate decent, taman cit sa le puna, in valoare, frumusetea.

Ce sa zic, n-am pipait niciodata una din asta, dar banuiesc ca trebuie sa se simta diferenta/locul dintre mama natura si industria chimica! Ma gindesc si io...

Link spre comentariu
Acum 23 minute, alcon a spus:

Reântoarcerea triumfală de la piaţă, Iulie 1983 Dr. Taberei.

1983.jpg

Credeam că pe vremea aia exista numai hârtie "şmirghel".

Tanti alea sunt prea machiate pentru gusturile mele.

Editat de ctepeo
Link spre comentariu
Acum 18 ore, icar a spus:

eu ma refeream la tramvai si Timisoara. E greu de gasit o poza viabila de acum 150 de ani.

Fotografia aceasta este din 1869 - Piata Sfantu Gheorghe, Timisoara - terminalul "centru" al tramvaielor trase cu cai.

Cine doreste mai multe imagini, poate vizita forumul transportului in comun din Timisoara - este gratuit si se vad imaginile chiar daca nu va inregistrati ca utilizatori.

http://www.ratt.ro/forum/index.php?showforum=66

piata sf gheorghe timisoara 1869.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări