Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

La podul Mihai Voda intorceau... deosebite au fost tramvaiele v 09 construite la noi incepand din 1927 in licenta , vagonul motor avea scarite escamotabile...au functionat peste 50 de ani.

v-09.jpg

Link spre comentariu

Foto e mai din zilele noastre . Macar din cauza stalpilor grinda cu zabrele care sustin firele alea electrice . E o reconstituire , in tramvai si pe bordura vopsita cu alb sant nene cu alamuri , de pe la vreo fanfara , iar pe gardul din dreapta se zgaiesc alti trei ... , nu cred ca la data invocata era vreun motiv de uimire intempestiva si muzicala . Zic si eu ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Corect, eu ma refeream la tramvai si Timisoara. E greu de gasit o poza viabila de acum 150 de ani. Asta daca ne gindim ca prima fixare a imaginii pe placa fotografica a fost prin 1829.  Ma gindeam si eu...

Editat de icar
Link spre comentariu
Acum 12 ore, gauss a spus:

Diamond erau la fel de bune ca sculele de Brasov . 

Atat a mai ramas din el, era pitit, dar l-am gasit...manerele din plastic erau testate pt tensiunea de 5KV. 

20191204-232637.jpg

Pilele pt mecanica fina erau cautate in acele vremuri, tot diamond. Nu stiu acum cum le mai fac. Sunt cumparate de inainte de 89. Am prins la un magazin din Focsani, eram in trecere, si am cumparat 6 seturi diferite. Astea au ramas cel mai putin folosite, mai fotogenice.

20191204-233643-1.jpg

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Ultimul set de pile fine luate nu demult au fost foarte slabe, moi, la prima folosire s-au uzat...... Am luat un set diamantat, alea au fost bune, dar numai pt lucrări fine, iau puțin din materialul de prelucrat..... 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări