Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 43 minute, Marele Savant a spus:

de acord, cu observatia ca ''succesuri'' s-a dovedit a fi corect! dar scopul fiind atacul la adresa familiei presedintel;ui de atunci, s-a trecut cu vederea!asa cum se stie, nu trebuie sa ne impiedicam da fapte!

sa stiti ca tinerii, chiar si copii nu se sperie de aceste povesti, le iau in ris si se amuza!

desigur, basmele noastre cu zmei, capete taiate, fii de imparat care isi omoara dusmanii si alte asemenea, sa nu uitam razbunarea caprei din basmul cu trei iezi, plus multe altele la fel de horror, sint mai educative fiind ''d-ale noastre''!

Scopul a fost atacul la adresa unei idioate agramate  , fata de turnator si mardeias de copii , efectuat de ea insasi . Cu propria guritza , ca alte lucruri minunate . Daca tara a facut - o europarlamentar , a reprezentat - o cu mandrie si spor . Serviciu contra serviciu . Iar daca parintele a fost presedinte , se aplica ce am spus , multiplicat . Astea - s faptele . Explicatiile si interpretarea apartin fiecaruia . Daca tot m - ati citat , mi - am facut o idee ... , care ar fi . Nimic nou .

P.S. - ce v - a venit sa comentati de lecturi ? Si la inceput de saptamana ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 1 oră, Marele Savant a spus:

de acord, cu observatia ca ''succesuri'' s-a dovedit a fi corect!

Lasa-ma, Eba era doctor docent pe linga tuta!

sa stiti ca tinerii, chiar si copii nu se sperie de aceste povesti, le iau in ris si se amuza!

Corect, si dupa aia isi taie vinele, in grupuri EMO, sau participa la ritualuri satanice! Ori ii da in cap cu ranga unuia, ca doar nu e nici o problema!

, plus multe altele la fel de horror, sint mai educative fiind ''d-ale noastre''!

Pe vremea mea, cei de citeau basme cu zmei, rabunarea caprei sau altele asemenea, nu isi taiau vinele si nu puneau mina pe ranga, la o altercatie. Din basm invatau ca binele invinge raul si ca raul trebuie pedepsit. Acum invata ca raul trebuie folosit cu orice ocazie si ca nu trebuie sa aiba respect fata de ceva, fie ea chiar si viata. Din cauza "plus multe altele la fel de horror, sint mai educative" s-a scos Tom si Jery, Ciocanitoarea Woody, Mickey Mouse si altii ca ei din programe: erau prea violenti! Ha!

Ce e mai nasol, un Fat frumos care taie un cap de zmeu, sau o matusa care isi urmareste nepotul sa-l omoare, pentru a-i lua casa? Ca pina la ura Fat frumos si zmeul sunt personaje imaginare, pe cind matusa....

Link spre comentariu

Niste vechituri, din dotare

poțontometru

IMG_2280.JPG

IMG_2281e.jpg

manometru  "de firma"

IMG_2279.JPG

bormasina

IMG_2278.JPG

adaptor, mai ca nu mai stiu la ce si, mai ales, de ce, l-am folosit

IMG_2285.JPG

niste ceasuri electronice. Va mai aduceti aminte? Desi le-am purtat la mina, niciodata cu am folosit calculatorul. Am avut si unele cu radio FM, dar nu le-am mai gasit, nu stiu pe unde sunt.

IMG_2277.JPG

Link spre comentariu
Acum 5 ore, alcon a spus:

Tramvai in 1920

1920.jpg

Wau ! ... se pare că subdimensionarea numărului necesar de tramvaie e o chestie ce ne bântuie din anii '20 :rade:, pentru că in anii '80 densitatea de călători era csm aceeași, mai ales la orele "de vârf". Desigur lipsesc călătorii plasați intre vagoane, din simplul motiv că tramvaiele cu cai aveau un singur vagon.

Acum, mă intreb dacă aceie două ierbivore erau capabile să tragă vagonul încărcat cu 30 - 40 de călători, adică vreo 4 - 5 tone cu totul ... rațiunea imi spune că nu, deci poza a fost făcută "de dragul pozei", mai precis pentru a elogia implementarea tramvaiului, ca mijloc de transport în comun.

In altă ordine de idei, mă intreb cât costa o călătorie cu tramvaiul in anii '20 ('30 ... '40) si dacă oricine îsi permitea să călătorească cu tramvaiul ... 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări