Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Si, daca ati fost cuminti, pe inserat vine...o dulcinee

il_794xN.1684805473_5u8q.jpg

il_794xN.1606960790_1mym.jpg

il_794xN.1724747864_7hcx.jpg

9OHrxEs_d.jpg

Screenshot_20191117-162520_Samsung Internet.jpg

Iar  daca, dupa sarbatori, ati ramas fara o para chioara, mai vindet ce va prisoseste

- vind patut copil de fier

Screenshot_20191115-202640_Samsung Internet.jpg

- gauritoriu cu doua iuțelu

dfc33c1379006a3c0508d1d74dfd29c0.jpg

Link spre comentariu
Acum 23 minute, icar a spus:

- gauritoriu cu doua iuțelu

dfc33c1379006a3c0508d1d74dfd29c0.jpg

E model mai nou... Al meu are mânerul de la coarba și mânerul de pe corp din lemn. A fost în servici pana prin anii 80. Acum exista, dar e pensionat. 

Link spre comentariu

Si cel mic , mergea la cablaje , cu roata verde dintata , din fonta ... Avea regulator ( manual ) de viteza . Am prins si una PIKO , RDG - ista . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Arh. Cezar Lazarescu a fost seful corpului de arhitecti, au luat si premiul anual pentru arhitectura in 1961, " mana " a fost a lui Dej !

Poza rara, asa arata Mamaia in 1961 !

1961-Mamaia.jpg

Editat de okean
Link spre comentariu

Cea de jos e romanesca , o stim toti . PIKO n - avea maner asa , ci unul ca la sabie , cu garda ... , puteai s - o apuci in  mai multe " prize "  . Era confectionat din plastic verde , o polietilena de inalta densitate . Si ceva demultiplicare , 1 : 3 . Cea din prima poza nu stiu ce e  ( marca ) , n - am vazut niciodata . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

images?q=tbn:ANd9GcSCVKshnMPZwMQDHHHpRtV

Cam asa arata manerul doar ca era din plastic.Eu am avut de culoare neagra, dar n-a rezistat in timp.Am ramas doar cu cea romaneasca.

A mai fost si modelul asta, mai putin folosit, si nu la metal.Mai mult tamplarii il foloseau.

ade50ab138a074fdd6c43427114ff778-6780487

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Au fost doua variante, cea cu miner de lemn si cea cu miner cu garda. Am lucrat mai bine cu cea cu miner de lemn. Am folosit-o si ca masina de bobinat. Cred ca acum zace prin pod.

Link spre comentariu

Eu mai am doua cutii in care se fierbeau , pentru dezinfectie ... Metalice , inox , bune de pastrat mosfeturi neprotejate . Trebuiau manipulate cu grija la deschidere , altfel cautai pe jos componentele din interior . 

P.S. - apropo de seringi si ace , mi - am amintit o patzanie din tinereti , cu o fosta amica , patinatoare din Gheorghieni . La spitalul judetean de urgenta din Ploiesti i - au facut o injectie , probabil s - a speriat , s - a miscat si din cauza musculaturii feselor s - a rupt acul ... i - au facut cateva incizii in cautarea partii ramase ... , apoi suturi si indisponibilitate tot concediul . Programat pentru " antrenamente " . Ghinion ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări